Nazovite me
Imate pitanja? Ostavite nam ime i broj telefona i mi ćemo Vas nazvati.

Jutarnja detoksikacija

2020. 09. 10.

Svakodnevna jutarnja detoksikacija omogućiće oporavak jetre i pomoći joj da uredno izvršava svoje mnogobrojne funkcije tokom dana.

Nakon buđenja preporuka je popiti čašu mlake vode. To će pomoći jetri da se oslobodi toksina koji su se nataložili toku noći. U vodu se može dodati sok ceđenog limuna, celera ili krastavca. Ovi jednostavni napici čiste krv i aktiviraju procese detoksikacije u jetri. Na taj način jetra će izbaciti toksine iz organizma. U suprotnom- jetra će morati da potroši mnogo vremena da se oslobodi toksina i neće uspeti da kvalitetno odradi ostale aktivnosti. Ukoliko se za doručak jede masna hrana narušava se njena funkcija jer jetra tada napušta svoje aktivnosti i bavi se jedino razgradnjom masti. Nažalost na našem podneblju zastupleni su često masni, prženi obroci koji opterećuju rad jetre.

Da biste olakšali rad jetre potrebno je primenjivati nekoliko jednostavnih saveta:

  • u prvoj polovini dana potrebno je uvećati unos vode

  • izbegavati masne obroke pre ručka

  • izbegavati gazirana pića

  • poželjno je piti limunadu i sokove bez šećera

  • jesti sveže voće i povrće

Pridržavajući se ovih jednostavnih saveta olakšaćete rad jetre, boboljšati imunosistem i na taj sprečiti nastanak mnogih oboljenja.

 ►►► Isprobajte Liver Protect za REGENERACIJU i ČIŠĆENJE jetre

liver protect, jetra, detoksikacija, čišćenje jetre

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".