Nazovite me
Imate pitanja? Ostavite nam ime i broj telefona i mi ćemo Vas nazvati.

Dostava

Biovital proizvode možete poručiti preko ovog sajta , telefonom ili putem e-maila. Sve porudžbine pristigle do 14 časova biće poslate istog dana.

Isporuka se vrši u roku 1-3 radnih dana, izuzev za određena područja za koja Daily Express dostavu vrši u drugačijem roku, odnosno u svakom drugom slučaju više sile i događaja koji se nije mogao predvideti, izbeći ili otkloniti.

Sve narudžbe izvršene subotom, nedeljom i praznicima ili posle 14 časova biće poslate sledećeg prvog radnog dana. Pre dostave porudžbine kurirska služba vas može kontaktirati radi utvrđivanja mesta i vremena lične dostave. Zato je važno da nam napišete tačan broj telefona-najbolje mobilni broj ako ste u mogućnosti.

 

Besplatna dostava se ostvaruje za porudžbine vrednosti iznad 5000  dinara,
za ostale porudžbine dostava se naplaćuje 350 dinara.

 

Praćenje pošiljaka na adresi: http://www.dailyexpress.rs/rs/pracenje-posiljaka/
Paketomat: https://www.dexpress.rs/rs/paketomat

Preuzmite paket u vreme koje Vama odgovara na 30 lokacija u Beogradu i još 30 novih lokacija u Novom Sadu, Zrenjaninu, Pančevu, Čačku, Kragujevcu i Nišu. Paketomati su postavljeni na Nis petrol i Gazprom benziskim stanicama, rade 24 časa dnevno, jednostavni su i bezbedni za upotrebu.

Paketshop: https://www.dexpress.rs/rs/paket-shop

Ne morate čekati kurira, usluga paket shop vam pruža fleksibilnost i štedi vreme. 


D Express vrši dostavu, isključivo radnim danima, vikendom nema isporuke paketaKurirska služba nije u obavezi da isporuči paket u određeno vreme. Nemamo mogućnost da utičemo na to u koje vreme će biti isporuka. 

Molimo Vas da naručite paket samo ako zaista želite da ga preuzmete, jer kod narudžbine svakako nastaju troškovi isporuke, koje će Daily Express naplatiti od nas. Hvala Vam ako to ispoštujete.. 

 

Isporuka sa drugom kurirskom službom

Ako imate ugovor sa drugom kurirskom službom, možete dati nalog za svoju kurirsku službu, samo javite nam Vaš zahtev.  


Nepodignuti paketi

D Express isporučuje pošiljke na naznačenu adresu. Postoji dva pokušaja dostave s time da kurir svakako kontaktira primaoca na dati broj telefona ako ga ne nađe kući. Ako nije moguće kontaktirati primaoca, onda se kontaktira naša firma i posle trećeg puta se vraća pošiljka. Naša firma će zaračunati sve troškove nastale usled nepodizanja naručenog paketa.

 

Ukoliko niste primili paket na vreme, nazovite našu kancelariju (064/24-24-174) kako bismo mogli da Vam izdiktiramo KOD POŠILJKE na osnovu kojeg možete proveriti stanje Vašeg paketa. 

 

 

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".