Original Curcuma Forte – Kurkuma Kapsula 60X

(36 recenzije korisnika)

Sadrži neverovatnih 95% aktivnog sastojaka kurkuminoida, koji se dobavlja iz najkvalitetnijih izvora i pažljivo se bira za maksimalnu efikasnost. 1 kapsula od 400 mg sadrži toliko kurmuminoida koji biste mogli uneti u svoj organizam ako biste pojeli 20 kašike kurkuma praha. Za povećanje apsorpcije dodali smo i vitamin E – 33% od preporučenog dnevnog unosa.

  • Cene su krajnje cene sa PDV-om
  • Besplatna dostava iznad 5000 RSD
  • Više komada – povoljnija cena

1.690,00 RSD

Pakovanje: 1 kutija sadrži 60 kapsula = 2 mesečna terapija
Upotreba za odrasle: 1 kapsula dnevno

Aktivni sastojci1 kapsula*NRV
Suvi ekstrakt korena kurkume (Curcuma longa root) (95% Kurkuminoida)200 mg
Sprašeni koren kurkume (Curcuma longa root) (3,26%kurkuminoida)200 mg
Vitamin E   (u obliku DL- alfa-tokoferilacetata)4,02 mg αTE*33,50%
*NRV: Nutritivna referentna vrednost

 

Sastojci: suvi ekstrakt korena kurkume, sprašeni koren kurkume, želatin, DL- alfa-tokoferilacetat (vitamin E). BEZ aditiva.

Bez GMO

Bez GMO

Bez aditiva alt text

Bez aditiva

Bez konzervansa

Bez veštačkih boja

Bez glutena

Bez mleka i soje

Hronične upale

Hronične upale mogu imati dubok i štetan uticaj na celo telo, izazivajući ozbiljne zdravstvene probleme kao što su srčane bolesti, dijabetes, artritis. Osim toga, mogu ubrzati proces starenja i oslabiti imuni sistem. Hronične upale mogu dovesti do oštećenja tkiva u različitim delovima tela. Ovo može uzrokovati bol, oticanje i gubitak funkcije u zahvaćenim tkivima.

Bol u zglobovima, bol u leđima, bol u vratu i otežano kretanje su prepoznatljivi znakovi organizma da može postojati oštećenje zglobova, trošenje, upala zglobova ili reumatoidni artritis.

Tok bolesti je promenljiv: poboljšanje i ponovni povratak se smenjuju. Najčešće su simetrično pogođeni zglobovi ručnih i nožnih zglobova, kao i zglobovi čukljeva i kolena. Jedan od najkarakterističnijih simptoma je jutarnja ukočenost zglobova: pokretanje može biti teško, često traje satima.

Protivupalno dejstvo

Upalne ćelije i oslobađanje materija oštećuju sinovijalnu membranu, a zatim hrskavicu koja pokriva kosti, a kasnije i same kosti, što dovodi do karakterističnih simptoma.

Glavni sastojci kurkume su kurkuminoidi. Kurkumin je najznačajniji od tri različita kurkuminoida koji se nalaze u njoj. Osim kurkuminoida, kurkuma sadrži i esencijalna ulja, od kojih su najefikasniji tzv. aromatični turmeroni koji poboljšavaju iskorišćenost kurkuminoida i sami imaju povoljne efekte, kao što su smanjenje upala.

Kurkuminoidi mogu smanjiti upalne procese u organizmu inhibirajući aktivnost određenih enzima i faktora koji su uključeni u putove upale. Takođe, kurkuminoidi mogu smanjiti produkciju proinflamatornih molekula i faktora koji doprinose upali, kao i modulirati aktivnost imunološkog sistema. Ovi mehanizmi delovanja kurkuminoida doprinose smanjenju upalnih procesa i olakšavaju simptome upalnih oboljenja.

Koren kurkume je važan elemenat tradicionalne azijske medicine već stotinama godina.

Svaki  Biovital proizvod je jedinstven

Proizvodi su podvrgnuti mikrobiološkim testovima

Proizvodnja po strogim standardima GMP i HACCP

Garantovani sadržaj aktivnih sastojaka 

Prirodni sastojci 

Sastojci dokazane efikasnosti

Farmaceutska čistoća

Šta čini proizvod posebnim?

Biovital Original Curcuma Forte je 100% prirodan dodatak ishrani. Sa samo dva sastojka – ekstraktom kurkume i vitaminom E – garantujemo čistu formulu koja podržava vaše zdravlje. Dok većina dodataka ishrani sadrži štetne materije, naš proizvod je potpuno prirodan i bezbedan za redovnu upotrebu (i same kapsule su providne, kako ne bismo koristili sredstva za bojenje kapsula).

Ekstrakt kurkume u koncentraciji od 95% je jedan od najčistijih, koji u velikoj meri sadrži kurkumin sa svojim protivupalnim svojstvima. Mehanizmi delovanja kurkuminoida doprinose smanjenju upalnih procesa i olakšavaju simptome upalnih oboljenja.

Kurkuma doprinosi: održavanju normalne funkcije imunog sistema, normalnom stvaranju i cirkulaciji krvi, kao i normalnoj funkciji srca i održavanju normalne funkcije jetre.

Vitamin E doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Oksidativni stres je neravnoteža između slobodnih radikala i antioksidanata u telu, što može oštetiti ćelije i uzrokovati različite bolesti. Vitamin E neutrališe slobodne radikale, čime štiti ćelije od oštećenja i doprinosi opštem zdravlju organizma.

Naša kapsula specijalno razvijena i podržava vaše opšte dobrostanje, smanjuje upale, jača imunološki sistem i pruža prirodnu podršku srcu i jetru. Sa pažljivo izabranom formulom koja naglašava prirodne beneficije kurkume, naš proizvod se nesumnjivo ističe kao superiorni proizvod na tržištu dodataka ishrani.

Kada se preporučuje?

Kurkuma je poznata po svojim snažnim protivupalnim svojstvima i može biti korisna u tretiranju različitih upalnih bolesti i stanja kao što su artritis, upala creva, i čak akutni i hronični zapaljenski procesi.

Istraživanja su sugerisala da kurkuma može imati pozitivan uticaj na mentalno zdravlje, uključujući smanjenje rizika od demencije i Alzheimerove bolesti. Kurkuma pokazala se korisnom u ublažavanju simptoma demencije, jer smanjuje štetne plakove u mozgu i potiče stvaranje novih nervnih vlakana.

Doprinosi normalnom stvaranju i cirkulaciji krvi, kao i normalnoj funkciji srca kao i u prevenciji ateroskleroze.

Kurkuma je snažan antioksidans koji doprinosi održavanju normalne funkcije imunološkog sistema.

Studije su pokazale da kurkumin može pomoći u smanjenju nivoa holesterola i triglicerida.

Svoje dejstvo protiv upale kurkumin najviše ispoljava kod hroničnih inflamatornih stanja kao što su: reuma i druge povrede zglobova. Kurkuma pomaže u smanjenju bolova, ukočenosti i otoka zglobova, uz istovremeno poboljšanje kretanja.

* Izvori: Studija objavljena u časopisu „Journal of Alzheimer’s Disease“ sugerisala je da redovna konzumacija kurkume može poboljšati kognitivne funkcije i smanjiti rizik od razvoja Alzheimerove bolesti. Istraživanje objavljeno u časopisu „The American Journal of Geriatric Psychiatry“ pokazalo je da dodatak kurkume može poboljšati raspoloženje i smanjiti simptome blage depresije kod starijih odraslih osoba.

Upotreba i primena

Pakovanje sadrži 60 kapsula koji odgovara 2 mesečnoj terapiji.
Upotreba za odrasle: 1 kapsula dnevno

Način primene: preporučuje se redovno uzimanje 1 kapsule dnevno, ujutru tokom ili nakon jela sa vodom. Ne uzimati na prazan stomak. Za optimalne rezultate, savetuje se kontinuirana upotreba u periodu od najmanje 4 do 6 meseci.

Neto količina: 30 g (60 kapsula)

Napomena: Pre upotrebe pročitati uputstvo. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Proizvod nije zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu.

Upozorenje: Ne prekoračivati preporučenu dnevnu dozu! Držite van domašaja dece! Ne preporučuje se primena kod trudnica, dojilja, osoba mlađih od 18 godina i osoba preosetljivih na nekih od sastojaka. Ako uzimate bilo koji lek, imate bilo koji zdrastveni problem, bolesti jetre ili druge gastrointestinalne bolesti, pre upotrebe konsultujte svog lekara.

Način čuvanja: Čuvati u originalnom pakovanju na suvom i tamnom mestu van domašaja dece.

Broj i datum upisa u bazu podataka Ministarstva zdravlja: 7780/2020 od 06.11.2020.

Informacije vezane za zdravstvene tvrdnje i fiziološki efekti:
Original Curcuma Forte je dodatak ishrani koji podržava očuvanje zdravlja i nije lek. Prema uredbi EU 37/2004 (od 26. aprila), dodaci ishrani nisu namenjeni lečenju, prevenciji ili terapiji bolesti i poremećaja u funkcijama organizma. Njihova upotreba ne može zameniti odgovarajuću dijagnozu i terapiju lekara specijaliste, ali mogu biti dopuna terapiji preporučenoj od strane lekara. Navodi u opisu su citati iz stručne literature o aktivnim sastojcima, uz navođenje izvora. Navodi se ne odnose na proizvod već služe opštem obrazovanju potrošača u vezi sa sastojcima. Informacije se ne smeju tumačiti kao medicinski savet za lične probleme i ne predstavljaju preporuke za tretman specifičnih simptoma. Uvek se obratite stručnjaku za zdravstvene probleme: svom lekaru ili farmaceutu!

Zašto su drugi izabrali Biovital

Izaberi pakovanje

Često postavljena pitanja

Preporučuje se redovno uzimanje 1 kapsule dnevno, ujutru tokom ili nakon jela sa vodom. Ne uzimati na prazan stomak. Za optimalne rezultate, savetuje se kontinuirana upotreba u periodu od najmanje 4 do 6 meseci.

Svi Biovital proizvodi su BEZ aditiva. Koristimo providne kapsule, kako bismo izbegli i sredstva za bojenje. Na razvoju Biovital proizvoda su radili stručnjaci koji su posvećeni upotrebi prirodnih sastojaka.

Original Curcuma Forte nema neželjenih dejstva, ali pošto kurkuma razređuje krv, ne preporučuje se paralelna primena sa lekovima za sprečavanje zgrušavanja krvi. U tom slučaju preporučuje se konsultacija są lekarom.

Jeste, možete uzimati sa drugim Biovital proizvodima, samo pažljivo ispratite uputstva o primeni kod svakod proizvoda.

Original Curcuma Forte se preporučuje za odrasle osobe. Ne preporučuje se za osobe mlađe od 18 godina.

Preporučena dnevna doza je 1 kapsula dnevno. Savetujemo da konsultujete svog lekara ili farmaceuta ako želite da pijete više od 1 kapsule dnevno. Postoje naučna istraživanja koja se odnose na veće dnevne doze kurkumina, čak i do 1000 mg dnevno, ali je svakako potrebno kosultovati svog lekara.

Iskustvo korisnika

36 recenzija za Original Curcuma Forte – Kurkuma Kapsula 60X

  1. Ivana Đurđević (potvrđen vlasnik)

  2. Enikő

  3. E.D.

    Imam reumatoidni artritis već godinama. Zbog jakih bolova pila sam lekove sa aktivnom sastojkom od ibuprofena, ponekad i 8 tableta po danu. Bolovi su bili teški i ja sam se već umorila od njih. Jednom mi je doktorica savetovala da probam kurkumu. Pošto sam već godinama uzela lekove i skroz uništila jetru i ostale organe, odlučila sam da ću probati nešto prirodno. Pregledala sam puno stvari preko interneta i na kraju našla sam Biovital Kurkuma Kapsule. Možda sam malo bila i neporveljiva kad sam počela sa terapijom. Ono što sam osetila posle dve nedelje, nisam ni pomislila da je moguće. Već posle dve nedelje osetila sam delovanje po organizmu. Kako sam nastavila tretman, polako sam mogla da smanjim tablete protiv bolova sa 8 po danu na 2-3 tablete dnevno. Prvo nisam verovala, ali teški bolovi su skoro nestali.  Danas živim sa manje lekova i manje škodim sebi.

  4. M.Popovic

    Simptomi gastritisa su nestali posle mesec dana. Više nisam bila teška sama sebi. Imala sam i određenih problema sa štitnom žlezdom. Kao i većina ljudi, patim od bolova u kičmi, mišićima i zglobovima. Slučajno su mi u ruke došle Biovital Kurkuma Kapsule. Poznata su mi je bili blagodeti ove biljke i kada sam pročitala da je njihov glavni sastojak ekstrakt korena kurkume sa 95% sadržine kurkuminoida, znala sam da ih moram probati!
    Kurkuma Kapsule su mi smirile želudac i poboljšale varenje. Kada sam išla kod lekara na kontrolni pregled, utvrdili su da mi štitna žlezda značajno bolje radi. Bolovi u krstima više nisu tako jake kao pre.
    Sad stalno u kući imam Biovital Kurkuma Kapsule koje redovno uzimamo i suprug i ja, takođe spremila sam jednu bočicu i ćerki koja živi u Švajcarskoj. Zbog veoma dobrih efekata planiram da ih uzimam stalno, kao redovan obrok. Osećam se mnogo mlađe i pokretnije, sa mnogo više energije.

  5. M.V.

    Dugi niz godina patila sam od bolesti zglobova. Uprkos tome što sam uvek strogo vodila računa o svom zdravlju, redovno odlazila lekaru i koristila prepisanu terapiju, simptomi su postajali sve jači i jači.
    Do svoje 67. godine su bolovi u kukovima i zglobovima postali skoro nepodnošljivi. Sve se vrtelo oko bola, a kvalitet mog života je drastično opao.
    U ovom periodu sam čula za Biovital Kurkuma kapsule i u poslednjem svoj očajanju odlučila da ih probam. Nakon samo dva meseca redovnog uzimanja kapsula, primetila sam značajno poboljšanje. Prezadovoljna dejstvom kurkume, počela sam koristiti i u svojoj ishrani, a preporučila sam i svojoj ćerki. Jednostavno prija mi! Osećam se dobro, svakako ću ih popiti još!

  6. V.P.

    Za Biovital Kurkuma Kapsule pročitala san u jednom časopisu. Od kada pijem Kurkuma Kapsule nemam bolove u mišićima, lakše se krećem. Već posle dve nedelje sam osetila blagotvorno dejstvo na moje zglobove i mišiće. Bila sam jako zadovoljna sa dejstvom Biovital Kurkuma Kapsula i zbog toga sam ih preporučila i mojoj sestri,  pošto i ona pati od bolova u zglobovima i mišićima. Sada već obe neprekidno pijemo preparat i jako smo zadovoljne ! Iskreno da kažem, nije bajka ono šta pišu o proizvodu, stvarno je efikasan za bolove u zglobovima i mišićima!

  7. U. Eržebet

    Biovital Kurkuma Kapsule mi je preporučila moja sestra. Već posle nedelju dana sam osetila blagotvorno dejstvo u nogama. Prethodno sam imala strašne bolove u nogama da nisam mogla trpiti nikakav dodir. Danas već lako ustanem sa stolice kada pozvoni telefon i puno lakše se krećem. Svakome bih preporučila da proba Biovital Kurkuma Kapsule. Ništa mi još nije toliko puno pomoglo kao ove kapsule. Ove kapsule su nedostajale mom organizmu da se bolje osećam!

  8. E.C.

    Tri puta su mi operisali kolena i naknadno su mi operisali i kuk. Svugde sam imala nepodnošljive bolove, u kostima i u zglobovima takođe, ujutro nisam mogla da stanem na noge. Nakon operacije sam tri meseca samo ležala. Počela sam da pijem Biovital Kurkuma Kapsule i već posle dve nedelje sam se osećala mnogo jače. Zbog teške povrede u saobraćajnoj nesreći dve kapsule sam pila po danu, jednu ujutro i jednu popodne. Kako sam počela terapiju bolovi su se smanjili, vratila mi se volja za kretanjem! Pored fizičkih poboljšavanja i psihički mi je jako puno pomogla Biovital Kurkuma Kapsula! Jako sam zahvalna i mislim da bi svi trebali da je uzimaju!

  9. M. T

    Išla sam na magnete, mazala pužev gel… Ali, ni do pijace nisam mogla da odem. Posle dva meseca upotrebe, odnosno potrošenog jednog pakovanja kapsula, počela sam da osećam da bolovi popuštaju. S obzirom da sam saznala da se kurkuma, zbog svojih antiupalnih svojstava, često koristi u prirodnim proizvodima protiv reume, nisam se toliko iznenadila. Sada normalno hodam, ništa me ne boli. Svaki dan idem na pijacu, kupim šta mi treba i bez ikakvih bolova vratim se kući. Spavam mirno i najzad sam odmorna.

  10. B. Ćosić

    Koleginica je preporučila mi Biovital kurkuma kapsule, čiji je glavni sastojak ekstrakt korena kurkume sa 95% kurkuminoida. Nisam se dvoumila da li da ih probam i tako pokušam da saniram bol. Kapsule je počeo piti i moj suprug, koji ima oštećenje hrskavice i nesnosne noćne bolove. Posle mesec dana upotrebe ovih kapsula, osećala sam da bolovi popuštaju.

  11. Brankica

    Osećala sam se umorno i slabo. Svaki dan sam se kljukala tabletama protiv bolova. Sve mi je bilo naporno. Onda sam pročitala da kurkuma efikasno smanjuje ove tegobe. Uzela sam Biovital kurkuma kapsule. Kosti me mnogo manje bole. Živnula sam, oporavila se. Gotovo da sam bila zaboravila šta znači normalan život. Sada sam dobro, nastavljam da pijem Biovital kurkuma kapsule, što preporučujem svima koji imaju slične tegobe.

  12. M. Pavlović

    Rešila sam da probam Kurkuma kapsule i pokušam da saniram bol. Poverenje mi je naročito ulivalo to što je ovo verifikovan proizvod koji se proizvodi u Evropskoj uniji. Posle dva meseca upotrebe, počela sam da osećam kako bolovi popuštaju- Uz kurkuma kapsule spavam mirno, bez bolnih trzavica.

  13. L. B.

    Rado čitam novosti i opis novih proizvoda. Prethodno sam koristio od drugog proizvođača proizvod, ali nisam bio zadovoljan. Odlučio sam da ću probati Original Kurkuma Forte kapsule, koji sadrži više aktivnog sastojaka, nego bilo koji slični proizvodi. Ranije su mi operisali kuk, i mogu  reći da mi Kurkuma kapsula olakšava svakodnevni život. I raspoloženje mi je  sasvim zadovoljavaljuće, osećam se veoma dobro, nije mi teško da se krećem.

  14. D.L.

    Nisam imao neke posebne tegobe, ali saznavši za sve blagodeti ove biljke, rešio sam da je uzimam. Odgovaralo mi što je u kapsulama, jer se lako konzumira. Uzeo sam Biovital Kurkuma kapsule čiji je glavni sastojak ekstrakt korena kurkume sa 95% sadržine kurkuminoida, za razliku od drugih sličnih proizvoda koji sadrže samo 5% glavnog sastojka kurkume. Pristalica sam biljnih preparata i smatram da oni mogu mnogo da doprinesu zdravlju, kao što su meni pomogle Biovital Kurkuma kapsule.

  15. B.A.

    Osećala se slabo i umorno što joj je otežavalo svakodnevicu do te mere da je morala stano koristiti lekove protiv bolova. Pročitavši o mnogim pozitivnim dejstvima kurkume, odlučila je da pokuša da sanira bolove na prirodan način uz Biovital Kurkuma kapsule.

  16. O. R.

    Primetila sam da mi se prsti na ruci krive, mada pre toga nisam toliko obraćala pažnju na to. Protekle zime sam se suočila sa neprijatnim bolovima i tada sam odlučila da nešto sama moram preduzeti u cilju rešavanja tog problema. Na pregledu su mi lekari konstatovali da se radi o degenerativnom artritisu. Stanje mi se vremenom pogoršavalo tako da sam jedva mogla da obavljam svakodnevne kućne poslove – bilo mi je teško čak i flašu da otvorim. Tada sam čula od prijateljice za Biovital Kurkuma Kapsule sa 95% kurkuminoida. Posle četiri meseca upotrebe ovih kapsula bolovi su nestali i sada radim sve poslove u kući, ni otvaranje flaše mi ne predstavlja nikakav problem.  Preporodila sam se i nastaviću da pijem ove čarobne kapsule.

  17. O.Z.

    U mladosti sam se se bavila sportom – bila sam gimnastičarka. Kada sam se penzionisala dijagnostikovan mi je reumatski artritis koji joj je pored bolova uzrokovao i otežano kretanje. Stanje mi se dodatno pogoršalo, kada sam 2016. godine pala i imala frakturu butne kosti. Pročitavši u novinama za Original Kurkuma Kapsule, odlučila se da na prirodan način pokuša da sanira bol i olakša sebi pokretljivost. Osećam da mi Kurkuma kapsule pomažu, smanjuju mi bol, i ja sam zadovoljna. Prestala sam da odlazim kod lekara. Osećam se mnogo bolje i pritisak i holesterol su mi se normalizovali.

  18. Radmila

    Dugi niz godina suočavala sam se sa bolovima koje su joj uzrokovali gonatroza i osteoartritis.  Intenzivno sam se raspitivala kako sebi da pomognem i da barem odložim operaciju, kada sam pročitala za Biovital Original kurkuma forte kapsule. Posle dva meseca upotrebe kurkuma kapsula, počela sam da osećam kako bolovi popuštaju i slabe, sada normalno hodam, mnogo mirnije spavam.

  19. Dušanka

    Kurkuma kapsule pijem već četiri meseca i osećam se mnogo življe. Tegobe koje sam osećala pri promenama vremena, sada su mnogo blaže i bolovi su se smanjili. Mnogo lakše se krećem što mi je najvažnije i nastaviću da pijem ove kapsule.

  20. J.P.

    Rad napolju i česte prehlade dovele su do reumatskih bolova u nogama. Prvi put smo supruga i ja počeli da koristimo kurkumu u prahu kao začin. Kada smo pročitali za Biovital Original Kurkuma kapsule odlučili smo da ih pijemo. Moja supruga koja ima anginu pektoris, takođe ih koristi. Od kada pijem Kurkuma kapsule, bolovi su se znatno smanjili  što mi puno znači.

  21. D.V.

    35 godina radila sam stojeći posao u štofari, što je ostavilo traga na njeno zdravlje i sve češće su se javljali bolovi u nogama i zglobovima. Ustajanje iz kreveta nakon buđenja bilo je bolno i uz pomoć štapa. Kada sam pre nekoliko meseci počela da pijem Biovital-Original kurkuma Forte kapsule, stanje mi se od tada mnogo poboljšalo. Mnogo lakše sada ustajem i ne koristim štap. Nekada sam dva puta mesečno posećivala lekara zbog tegoba koje mi je uzrokovao povišen pritisak, a sada mi se krvni pritisak normalizovao i više ne varira. Pritisak mi je sada 130/80- kao kada sam bila dosta mlađa. Oduševljena sam – toliko mi prijaju kurkuma kapsule, osećam se mnogo lakše, tako da ću nastaviti i dalje da ih pijem i preporučujem ih svim mojim prijateljima!

  22. Leposava

    Kosti i zglobovi su me boleli, bile su mi otečene noge, što je uticalo na moje svakodnevne aktivnosti i kretanje. Pročitala sam za lekovita svojstva kurkume i odlučila da probam Biovital Original Kurkuma Forte kapsule. Pila sam ih tri meseca, i bolovi su mi se znatno umanjili, osećam se opuštenije. Lepo spavam i super mi je. Preporučujem Kurkuma kapsule svojim kolegama – jer zdravlje nema cenu i potrebno je sebi priuštiti kvalitetne prirodne preparate radi kvalitetnijeg života, bez bolova.

  23. N.B.

    Godinama su me mučili bolovi u kolenima  i konstatovan joj je reumatoidni artritis. Lekari sa VMA su joj predlagali operaciju,  koju je žežela da zaobiđe i zbog toga je često posećivala banje i išla na more  kako bi  joj se bolovi ublažili. Stanje bi se uvek na kratko popravilo, ali bi se kasnije bolovi vraćali i bivali još teži. Posle mesec dana, ne samo da me zglobovi i kolena ne bole, nego se ja psihički mnogo bolje osećam i nekako sam puna energije. Ranije sam bila podložna čestim prehladama – kad uđem u autobus od klime se prehladim, a sada mi je ojačao imunitet i prehlade više nema.

  24. B.S.

    Noge su me bolele, otežano sam se kretala. Dijabetes je uticao i na pojavu bolova i ukočenosti u kukovima. Ranije sam čitala dosta o kurkumi i počela sam da koristim kurkumu u prahu kao začin. Kada sam čula za ekstrakt kurkume u kapsulama – Original Kurkuma Forte koji sadrži čak 95% kurkuminoida odlučila sam da ih pijem. Nakon nekog vremena osetila sam pozitivno dejstvo kurkume – mnogo lakše se krećem, ne zamaram se toliko brzo kao pre i mnogo sam okretnija. Kurkuma kao dodatak mojoj terapiji za dijabetes utiče da mi nivo šećera u krvi bude pod kontrolom. Ono što bih još pomenula – primetila sam da mi je imunitet ojačao. Ranije sam i preko leta bila prehlađena, a sada neman takve tegobe i mnogo sam vitalnija.

  25. N.V.

    Prsti su mi bili otečeni, a bolovi su postali učestali i nepodnošljivi. Došla sam u situaciju da ne mogu sama da isečem hleb, da se sama obučem i da normalno obavljam poslove po kući. Kako je vreme odmicalo nisam imala snage u rukama, bile su trome i nisam mogla da ih podignem. Tada sam čula za Biovital Original Kurkuma Kapsule – ekstrakt kurkume sa čak 95% kurkuminoida i rešila da ih probam. Ove čarobne kapsule su me preporodile i značajno olakšale moj ulazak u devetu deceniju. Nastaviću sigurno da ih pijem, jer su mi bolovi nestali posle nekoliko meseci korišćenja!

  26. V.K.

    Dugo stajanje tokom niza godina ostavilo je tragove na kičmi, a hrskavica se istanjila i oštetila.Pre godinu dana sam pročitala za Biovital Original Kurkuma Kapsule, koje za razliku od kurkume u prahu koja se koristi kao začin, ima 95% aktivnog sastojka kurkuminoida – što je 20 puta efikasnije. Već posle dve nedelje osetila sam poboljšanje, i bolovi su mi postajali blaži. Kako je vreme odmicalo, smanjila sam količinu lekova protiv bolova, a poslove po kući sam mnogo lakše obavljala. Oporavila sam se, smirila se i živnula sam jer me kosti mnogo manje bole! U jednom periodu svog života  gotovo sam zaboravila šta znači normalan život bez bolova. Sada se osećam dobro i nastaviću da pijem Biovital Original Kurkuma Kapsule i preporučujem ih svima jer je kurkuma jedna od najzdravijih biljaka na svetu!

  27. Gordana

    Jaki bolovi u kukovima su me paralisali i počela sam da hramljem. Zbog tog otežanog kretanja bilo me je sramota iako sam  već stupila u devetu deceniju svoga života. Srećom počela sam da pijem Kurkuma Forte kapsule i posle dva meseca redovne upotrebe bolovi su počeli da popuštaju. Da ne poverujete- sada me ništa ne boli, normalno hodam. Najzad sam odmorna jer spavam mirno tokom noći. Kurkumu pijem pre lekova za pritisak. Osećam se puno bolje, imam više energije i sada zaista lepo živim. Sada se lako krećem bez smetnji i ograničenja i veoma sam srećna zbog toga! Nastaviću da pijem Biovital Original Kurkuma Kapsule!

  28. Kaća

    Sve me je bolelo i dlučila sam da probam Biovital Kurkuma kapsule i na prirodan nači da ublažim bolove. Pijem ih već pola godine posle ručka i izuzetno mi prijaju! – govori naša sagovornica i dodaje  :
    Zadovoljna sam jer u svojim godinama sve radim sama – kuvam, pospremam, saginjem se bez problema, sakupljam orahe i njije mi teško  lestvama popeti se na tavan. Komšinica mi kaže da sve radim kao da sam u četrdesetim godinama. Letos sam i na more išla !

  29. A.A.

    Za Biovital Kurkuma Forte kapsule pročitala sam u novinama. Sinovi su mi odmah predložili da ih počnem piti. Nakon četiri meseca ja sam odbacila štap! Počela sam lakše da se krećem jer su mi se bolovi ublažili i nije mi više bio potreban štap da se oslanjam na njega. Ja ću i dalje nastaviti da ih pijem, jer sam u godinama i zbog bolesti mislim da bi mi bilo teško bez njih

  30. Zlata

    Oduvek sam vodila računa o svom zdravlju. Pristalica sam prirodnih preparata i kurkuma kapsule sam počela da pijem kada su mi se javili bolovi u kostima, mišićima i leđima. Imam blaži oblik reumatizma. Otprilike nakon četiri meseca upotrebe kurkuma kapsula – bolovi su mi se znatno umanjili i ne ometaju mi svakodnevicu. Veoma sam zadovoljna delovanjem Biovital kurkuma kapsula i perporučujem ih svima koji imaju reumatoidne bolove. Rezultati sigurno neće izostati.

  31. Ljiljana

    2013. godine ustanovljeno mi je autoimuno oboljenje vaskulititis. Doktorka, specijalista imunologije savetovala mi je da pijem Biovital Kurkuma Forte kapsule sa 95% kurkuminoida. Vaskulitis obično počinje opštim simptomima zapaljenske bolesti kao što su: umor, slabost, malaksalost, povišena telesna temperatura i bolovi u zglobovima. Prirodni antibiotici koji imaju dokazano antioksidantno dejstvo. Uz redovnu terapiju i kurkuma kapsule imunološki sistem držim pod kontrolom.

  32. Jordanka

    Dugo stajanje i čišćenje u sagnutom položaju ostavili su tragove. Jaki bolovi postali su deo njene svakodnevice. Čišćenje stepenica mi je najteže padalo. Nisam više mogla ni da se popnem uz njih. Kolena su me jako bolela. Fizijatar mi je dijagnostifikovao degenerativnu promenu. Već nakon prve dvomesečne terapije sa Biovital kurkuma kapsulama osetila sam poboljšanje, bolovi su bili blaži.

  33. Ljubica

    Nakon 50-te godine počeli su da se pojavljuju bolovi u predelu kuka. Čitala sam dosta o lekovitom dejstvu kurkume, samoinicijativno sam odlučila da probam kurkuma kapsule i one su mi pomogle. Bolovi su mi se smanjili. Osećam veću vitalnost i energiju. Kada nekoliko dana ostanem bez kapsula- vrate mi se bolovi i više me boli pogotovo noću. Sa suprugom smo odlučili da se preselimo iz gradske gužve na selo, okruženi prirodom Zlatiborskog okruga. Kućni poslovi mi ne predstavljaju problem, a imamo i baštu u kojoj radim sve poslove i uživam napolju u prirodi. Biovital kurkuma kapsule mi stvarno pomažu i preporučila sam ih mnogim prijateljima!

  34. Ana

    Radila sam kao zdravstveni radnik. Dugogodišnji stojeći i fizički rad sa pacijentima ostavili su posledice i na moje zdravstveno stanje. U toku noći me probudi jak bol u ramenu.Tada moram da nameštam ruku, ispravljam je i tražim položaj u kom me manjeboli. Počela sam da pijem Biovital Kurkuma kapsule i osetila olakšanje. Bolovi su se smanjili i ne budim se noću zbog njih. Pila sam kapsule nekoliko meseci, a kada sam napravila pauzu od mesec dana – osetila sam da mi kapsule nedostaju. Nastavila sam redovno da pijem kurkuma kapsule uz koje bez problema obavljam kućne poslove i mirno spavam bez bolova!

  35. Gordana

    Uz Kurkuma kapsule smanjila sam intenzitet bola. Svakodnevne poslovne i kućne obaveze lakše obavljam jer me bolovi ne ometaju u tome. Probala sam i druge slične preparate, ali mi ove kapsule najviše prijaju. Od nedavo je i moj suprug počeo da ih pije, kao i moje sestre iz Slovenije. Prezadovoljna sam i svima ih preporučujem!

  36. Radmila

    Bol koji se ponekad javi, podseti me da nisam toga jutra popila kurkumu. I moja ćerka je prezadovoljna efektima kurkume, pošto i ona ima problema sa kičmom.

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

20% popusta

Iskoristite ovaj kupon

uskrs20

20% popusta

Iskoristite ovaj kupon

uskrs20