Nazovite me
Imate pitanja? Ostavite nam ime i broj telefona i mi ćemo Vas nazvati.

Kvalitet

TR Biovital je firma koja je osnovana 2016. godine. od kada uspešno primenjuje svoju strategiju i ostvaruje svoju misiju i viziju.  Naša misija je – Živeti zdravo uz pomoć prirode, što se ostvaruje uz pomoć preparata baziranih isključivo na prirodnim supstancama

Biovital se bavi distribucijom i prodajom dodataka ishrani na prirodnoj bazi i svi proizvodi su registrovani i upisani u bazu podataka Ministarstva zdravlja Republike Srbije. Prepoznatljivi Biovital proizvodi su:

Original Curcuma Forte (ekstrakt kurkume sa 95% kurkuminoida)

Original LiverProtect (kapsule za čišćenje i detoksikaciju jetre, na bazi sikavice i artičoke)

Original Prostata Max3 (kapsule za zdravu prostatu, na bazi testeraste palme, semena bundeve i korena koprive)

Original Femi Balans (kapsule za zdravlja reproduktivnih ograna i uspostavljanju balansa kod PMS-a i menopauze, na bazi konopljike, kantariona i limun trave)

Original Osteo MaxK2 (kapsule na bazi kalcijuma i vitamina K2 i D3) i

Kurkuma gel-krema (na bazi kurkume i lekovitih biljaka)

Immuno C-500 (vitamin C sa dodatkom ekstrakta šipurka i acerole, za jačanje imunog sistema, zaštitu od virusnih infekcija i povećanje otpornosti organizma)

Relax Forte (kapsule za ublažavanje nesanice, nervoze i depresije, na bazi valerijane, matičnjaka, pasiflore i hmelja)

Immuno Senior (multivitamin za jačanje imuniteta i vitalnost iznad 50-te godine, sa dodatkom cinka, selena i koenzima Q10)

BEZ ADITIVA - Svi naši proizvodi u obliku kapsula su BEZ ADITIVA 

GMO free - Naši proizvodi ne sadržie genetički modifikovane mikroorganizme

GMP  - naši proizvodi su proizvedeni u Evropskoj Uniji u skladu sa principima dobre proizvođačke prakse

Iskustvo članova našeg tima, stalno usavršavanje, saradnja sa farmaceutskim kućama i kvalitet Biovital proizvoda doprineli su da za veoma kratko vreme Biovital stekne širok krug zadovoljnih korisnika i poslovnih saradnika. Sa ciljem da naši proizvodi budu svima dostupni - konstantno se razvijamo i širimo našu prodajnu mrežu kako bi proizvodi bili dostupni na različitim prodajnim mestima svim kategorijama društva.

Biovital teži da ostvari dobre poslovne kontakte i čini sve da ojača partnerske odnose koji se zasnivaju na međusobnom poverenju kao i da pronađe puteve do zadovoljstva naših kupaca. Aktivno učestvuje u promociji zdravog načina života i ukazuje na značaj Vašeg zdravlja.

Uverite se i sami u kvalitet naših proizvoda, stručnost i ljubaznost našeg tima!

Srdačno,

Vaš Biovital

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".