Osteo MaxK2

U borbi protiv osteoporoze

badge
badge
badge
badge
badge
Osteo MaxK2

Osteo MaxK2 doprinosi:

  • očuvanja zdravlja zuba i kostiju
  • prevenciji osteoporoze
  • ugrađivanja kalcijuma u kosti, čime se ubrzava njihovo formiranje
  • prevenciji osteopenije
  • prevencije arterioskleroze
  • jačanju krvnih sudova
  • normalnom zgrušavanju krvi

Preporučuje se svim osobama srednjeg i starijeg životnog doba, posebno ženama, za čvrste i zdrave kosti, za prevenciju i kao dopuna u lečenju osteoporoze.


Samo 1 kapsula na dan
100% prirodan preparat
BEZ aditiva
Farmaceutska čistoća
Besplatna dostava
1 kutija = 2 mesečna terapija
Nazovite me
Imate pitanja? Ostavite nam ime i broj telefona i mi ćemo Vas nazvati.
0

Naručivanje - Dostava je besplatna

1 kutija = 2 mesečna terapija
2 mesečna terapija za 1890,- RSD umesto 2190,- RSD (uštedite 300,- RSD)
1890.00 RSD
2 kutije = 4 mesečna terapija
4 mesečna terapija za 3490,- RSD umesto 3780,- RSD (uštedite 300,- RSD)
3490.00 RSD
3 kutije = 6 mesečna terapija
6 mesečna terapija za 5085,- RSD umesto 5670,- RSD (uštedite 600,- RSD)
5085.00 RSD
Pogledajte Naše akcijske ponude!
Dalje

U polje za količinu upišite broj, koliko paketa želite da naručite. Nakon toga dajte Vaše podatke i zatim kliknite na Naručivanje.
Naručite odmah sa besplatnom dostavom!

Proizvodi Količina Cena
Korpa je prazna.
Usluga transporta 0 RSD
Ukupno 0 RSD

Povećana doza vitamina K2 (MK-7) i D3 (u odnosu na slične preparate) je idealna količina u podršci ugrađivanja kalcijuma u kosti. 

Vitamin K2 je u obliku Menakonin-7 (MK-7) koji ostaje u telo mnogo duže. Vitamin K doprinosi: normalnom zgrušavanju krvi i održavanju normalnog stanja kostiju. 

Vitamin D3 doprinosi: normalnoj apsorpciji / iskorišćavanju kalcijuma i fosfora, održavanju normalnog nivoa kalcijuma u krvi, normalnog stanja kostiju, normalne funkcije mišića, normalnog stanja zuba, normalne funkcije imunološkog sistema; vitamin D ima ulogu u procesu deljenja ćelija.

Kalcijum doprinosi: normalnom zgrušavanju krvi, normalnom metabolizmu stvaranja energije, normalnoj mišićnoj funkciji, normalnom prenosu nervnih impulsa, normalnoj funkciji probavnih enzima; kalcijum ima ulogu u procesu deljenja i diferencijacije ćelija, potreban je za održavanje normalnog stanja kostiju i zuba

Povećan unos kalcijuma i vitamina D izuzetno važan i potreban u periodu rasta i starijem životnom dobu kao i kod žena u trudnoći, tokom dojenja, pre- i u menopauzi. Vitamin K2 je taj koji aktivizira osteokalcin kako bi se kalcijum pravilno ugradio u kosti.

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".