Nazovite me
Imate pitanja? Ostavite nam ime i broj telefona i mi ćemo Vas nazvati.

Živka Ristić

2017. 08. 04.

Gospođa Živka Ristić (81), penzionerka iz Šida je već duže vreme osećala trnjenje u levoj ruci i bolove u prstima obe ruke. Neprijatni bolovi onemogućavali su je da obavlja svakodnevne poslove, čak joj je i zakopčavanje dugmeta predstavljalo problem.

Kada osećamo utrnulost u rukama ili nogama to je znak da je došlo do nekog zastoja u oganizmu. Uzroci mogu biti smetnje u kardiovaskularnom sistemu, nastanak arterioskleroze, nekog vida osteoporoze ili neuroloških smetnji. Ovi simptomi nisu bezazleni i potrebno je na vreme se obratiti lekaru i početi sa uzimanjem preparata koji nam mogu olakšati ove probleme i sprečiti nastanak ozbiljnijih posledica.

Pored tnjenja ruku, gospođa Živka je imala i veoma osetljive kapilare, tako da su se zdravstveni problemi samo još više nagomilavali. Kada je saznala za Original Osteo MaxK2 kapsule odlučila je da ih isproba. Nakon dve ispijene kutije ruke su prestale da joj trnu, nestalo je tog neprijatnog osećaja i osećala se mnogo bolje. „Sada mogu sama da se obučem i da se zakopčam“, otkriva gospođa Ristić i dodaje da nije ni verovala da stanje, u njenim godinama može da se poboljša, i time učini život mnogo prijatnijim.

Osteo MaxK2 je jedinstvena kapsula koja u sebi sadrži tri veoma važne komponente Kalcijum, vitamin K2 (zaslužan za pravilno ugrađivanje kalcijuma u kosti ) i D3 vitamin. Ovi vitamini su veoma bitni za očuvanje zdravih i jakih kostiju, utiču na prevenciju osteoporoze i arterioskleroze. U današnje savremeno doba, sve se menja, tako da, nažalost putem hrane više nismo u stanju obezbediti našem organizmu potrebnu količinu vitamina i minerala. Iz tog razloga je potrebno našu ishranu obogatiti dodacima ishrani koji te nedostatke ispravljaju u našem telu, i utiču na prevenciju i lakše lečenje mnogih bolesti današnjice.

Uz samo jednu Original Osteo MaxK2 kapsulu na dan, obezbedite svom telu potrebne vitamine i poboljšaćete sebi kvalitet života!

osteoporoza, arterioskleroza, trnjenje u rukama, kalcijum, kosti

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".