Nazovite me
Imate pitanja? Ostavite nam ime i broj telefona i mi ćemo Vas nazvati.

Zadovoljna korisnica

2018. 09. 21.

Statistika pokazuje da kamen u žuči ima svaki peti stanovnik planete. Dvostruko češće od ovog oboljenja pate žene. Jedno od najčešćih oboljenja žučne kese je prisustvo kamenja u njoj - što dalje dovodi do akutne ili hronične upale.

Među oboljenjima jetre u velikom procentu zastupljena je i masna jetra. Najbolji način za detoksikaciju naše jetre je da potražimo pomoć u prirodnim preparatima na bazi biljaka koje dokazano daju pozitivne rezultate i pomažu čišćenje i regeneraciju jetre. Sikavica je snažan antioksidans koji štiti i ubrzava obnovu ćelija jetre i pospešuje njenu detoksikaciju. Artičoka dodatno štiti jetru jer pospešuje izlučivanje žući koja je ključna za rastvaranje masti i holesterola koji inače dovode do žučnih kamenaca.

Jedna naša zadovoljna korisnica je podelila sa nama svoju priču - "Imam 81 godinu i pre nekoliko godina utvrdili su mi postojanje kamenja u žučnoj kesi. Predložena mi je hitna operacija, ali pošto sam promenila ishranu i bila na strogoj dijeti, operacija mi je odložena."

"Pored toga bolujem od angine pektoris i pijem dosta lekova koje mi je lekar prepisao. Sintetički lekovi oštećuju jetru i zbog toga sam se odlučila za Original Liver Protect Kapsule, koje štite i regenerišu oštećenu jetru. Čitala sam o pozitivnom lekovitom  dejstvu sikavice i silimarina koji se nalazi u njoj i artičoke, tako da ću nastaviti da pijem Liver Protect koji je savršena kombinacija ovih lekovitih biljaka i pomažu mi u očuvanju zdravlja moje jetre."

JETRA, DETOKSIKACIJA, SILIMARIN, MASNA JETRA, ČIŠĆENJE, ARTIČOKA

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".