Nazovite me
Imate pitanja? Ostavite nam ime i broj telefona i mi ćemo Vas nazvati.

Suzana Tonković

2019. 09. 04.

Suzana T. ( 41 ) iz Subotice veoma rano je počela da oseća prve simptome menopauze. U 39.-toj godini počeli su da joj izostaju menstrualni ciklusi. U početku nije ni pomišljala da je ušla u perimenopuzu – prvi period menopauze u kojem dolazi do izostanka redovnih menstrualnih ciklusa.

„ Noću sam se budila, osećala sam kako mi telo „ gori „ i prvo što sam pomislila je da imam visoku temperaturu. Kada je noćno znojenje postalo učestalo i počele su da se smenjuju valunge  i tzv. „ hladan znoj“  bilo mi je jasno da se radi o menopauzi. Po prirodi sam vesela i pozitivna osoba ali sam počela da doživljavam nagle promene raspoloženja, razdražljivost i nervozu. Sve se promenilo – koža i nokti postali su mi suvi i pojavile su mi se bore, koža njie tako elastična. Menstralni ciklus je u potpunosti prestao, ali su se javljali grčevi i bolovi u stomaku. Nismo ni svesne koliko je dobro dok još imamo redovne menstrualne cikluse i dok nam se telo uredno čisti svakog meseca..“ ističe naša sagovornica.

Menopauza predstavlja prirodan, trajan i potpun prestanak menstruacije. Nastaje u proseku oko 50.-te godine, a kod nekih žena i mnogo ranije!

„ Odlučila sam da probam Biovital Femi Balans kapsule- prirodno rešenje za ublažavanje tegoba u menopauzi. Kapsule na bazi lekovitih biljaka kantariona, limunove trave i konopljike sa dodatkom c- vitamina pozitivno su delovale i posle tri meseca valunge i noćno preznojavanje je nestalo. To je pozitivno delovalo i na moje raspoloženje , jer se sada budim odmorna i nema više neprijatnog znojenja.“ dodaje gospođa Suzana

Menopauzu i PMS prati niz neprijatnih simtoma koji mogu negativno uticati na kvalitet vašeg života. Rešite ove probleme na PRIRODAN način!

                                                                                                            Femi Balans – rešenje za Vaše ženske probleme!

menopauza, valunge, noćno znojenje, kantarion, limunska trava, konopljika

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".