Nazovite me
Imate pitanja? Ostavite nam ime i broj telefona i mi ćemo Vas nazvati.

Radmila Gavrilović

2017. 06. 06.

Gospođa Radmila Gavrilović, penzionerka iz Beograda, pre nekoliko godina doživela je tešku nezgodu pri kojoj je slomila ruku, rame i butnu kost. Nakon što joj je ugrađena u nogu šina, ponovo je pala i time dodatno pogoršala svoje zdravstveno stanje. Situacija je bila toliko loša da bukvalno nije mogla da hoda i trpela je strašne bolove. Tada se odlučila da pokuša da sanira bol uz pomoć kurkuma kapsula.

Iako se kreće sa štakama, gospođa Gavrilović je stabilna i mnogo lakše hoda. Svakodnevne situacije kao što su kuvanje ručka – sada joj ne predstavljaju problem kao što je to ranije bio slučaj.

"Bol koji se ponekad javi, podseti me da nisam toga jutra popila kurkumu. I moja ćerka je prezadovoljna efektima kurkume, pošto i ona ima problema sa kičmom." Pored toga, gospođa Radmila dodaje kako je njenoj porodici jako pomogao ovaj vrhunski preparat i da više ne mogu da zamisle život bez njega.

Biovital Kurkuma kapsule sadrže 95% aktivnog sastojka kurkuminoida što je za 20 puta jači efekat nego kada se kurkuma koristi kao začin u prahu pri čemu je iskorišćenost aktivnog sastojka kurkuminoida svega 5%. Samo jedna kapsula Biovital Kurkuma kapsule vredi kao da ste pojeli 20 kašičica kurkume u prahu na dan i pored toga Vam garantuje farmaceutsku čistoću proizvoda!

Kao snažan antioksidans kurkuma efikasno pomaže u otklanjanju bolova u zglobovima, kostima, mišićima, kod reumatskih tegoba i artritisa. Dokazana su i mnoga druga pozitivna dejsta na rad štitne žlezde, poboljšanje krvne slike, kožnih oboljenja, ubrzavanje metabolizma, regulaciju lošeg holesterola i šećera u krvi i mnoga druga oboljenja. Kurkuma doprinosi poboljšanju celokupnog stanja organizma.

kurkuminoid, samo jedna kapsula, reuma, bolovi u zglobovima

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".