Nazovite me
Imate pitanja? Ostavite nam ime i broj telefona i mi ćemo Vas nazvati.

OSTEO MAX K2 - Ziza Bogdanović

2017. 08. 04.

 Ziza Bogdanović, viša medicinska tehničarka sa VMA u penziji, prošle zime  suočila se sa teškim posledicama osteoporoze, gonartroze i koksartoze. Priroda njenog posla i svakodnevno stajanje ostavili su teške posledice na njeno zdravlje. Bolove koje je trpela dostigli su svoj vrhunac prošle zime, kada ju je hladnoća tolilo pogodila da je ležala u krevetu deset dana. Bolovi u kukovima i kolenima bili su joj nepodnošljivi. Najviše problema joj je zadavao lumbalni deo kičme, došlo je do upale mišićnih spojeva i pojavio se i otok. Kada je smogla snage otišla je na pregled kod reumatologa, endokrinologa i fizijatra.

 Po preporuci reumatologa sa VMA gospođa Ziza počela je da pije Original Osteo MaxK2  koje u sebi sadrže maksimalnu dozu vitamina K2 i D3 i kalcijum, tako da samo jedna kapsula na dan zadovoljava dnevni unos. Unos kalcijuma u organizam sam po sebi nije dovoljan. Uz vitamin K2 omogućava se da se kalcijum pravilno ugrađuje u kosti  koje na taj način jačaju i sprečavaju pojavu osteoporoze. U suprotnom se kalcijum taloži na arterijama što dovodi do nastanka arterioskleroze.

Nakon četiri meseca upotrebe kapsula Original Osteo MaxK2, gospođa Ziza se mnogo bolje oseća pošto su  joj bolovi postali mnogo manji i stanje joj se u velikoj meri poboljšalo.

Naša sagovornica dodaje da je jako zahvalna reumatologu koji joj je preporučio Original Osteo Max K2 kapsule koje su je spasile od nepodnošljivih bolova i učinile joj svakodnevne aktivnosti prijatnijim i lakšim. 

bolovi u  kostima, osteoporoza, vitamin d3, kalcijum

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".