Nazovite me
Imate pitanja? Ostavite nam ime i broj telefona i mi ćemo Vas nazvati.

Olgica Kubrešan

2017. 08. 04.

Poslednjih pet godina gospođa Olgica Kubrešan (57), iz Dobanovaca, boluje od osteoporoze i suočava se sa ozbiljnim tegobama koje nosi ovo oboljenje.

Osteoporozu sa razlogom nazivaju „tihi ubica“ jer je to oboljenje bez specifičnih simptoma i problemi se javljaju kada je bolest već napredovala. Žene koje su prešle četrdesetu godinu svog života, a naročito u menopauzi trebalo bi da više pažnje obrate na prevenciju osteoporoze. Ovaj problem javlja se i kod muškaraca , ali je učestaliji kod žena.

Gospođa Olgica boluje od osteoporoze u višem stepenu što joj je u velikoj meri otežavalo kretanje, mada je do tada bila veoma vitalna, sa svojih idealnih 50kg. Nije mogla predugo da sedi, a problem joj je predstavljalo i ustajanje ili ostajanje duže u istom položaju.

Dok je bila mlađa niko je nije savetovao, niti je razmišljala da pije kalcijum kao dodatak ishrani. Kao posledicu toga nedostaka - u klimaksu se suočila sa svakodnevnim bolovima.

"Kada sam pročitala tekst o Biovitalovom preparatu Original Osteo MaxK2 pronašla sam utehu i zaključila da je upravo to preparat koji mi može pomoći,“ - ističe gospođa Olgica. Nakon četiri meseca upotebe ovog preparata bolovi su postajali blaži i iznenađena je koliko joj se stanje poboljšalo za tako kratko vreme.

Osteo MaxK2 je jedinstvena tri u jedan kapsula koja sadrži kalcijum i  maksimalnu dozu vitamina K2 i D3, tako da je dovoljna samo 1 kapsula na dan!  Za razliku od sličnih preparata koji ne zadovoljavaju dnevne potrebe organizma za ovim vitaminima, pa se moraju uzimati dve tablete na dan. Pored kalcijuma koji je veoma bitan - vitamin K2 omogućava da se kalcijum pravilno ugrađuje u kosti, a sprečava njegovo taloženje na krvnim sudovima. Tako je vitamin K2 odgovoran i za sprečavanje arterioskleroze. Vitamin D3 koji je takođe u sastavu kapsule stimuliše sintezu osteokalcina i omogućava apsorpciju kalcijuma.

Vaše kosti zaslužuju najbolje! Vodite računa o svom zdravlju i sprečite na vreme osteoporozu i arteriosklerozu! Nije kasno ako reagujete odmah!

osteoporoza, arterioskleroza, vitamin D3, vitamin K2, kalcijum

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".