Nazovite me
Imate pitanja? Ostavite nam ime i broj telefona i mi ćemo Vas nazvati.

Olgica Radojev

2017. 08. 04.

Gospođa Olivera Radojev, iz Bele Crkve je pre dve godine primetila da joj se prsti na ruci krive, mada pre toga nije toliko obraćala pažnju na to. Protekle zime se suočila sa neprijatnim bolovima i tada je odlučila da nešto sama mora preduzeti u cilju rešavanja tog problema. Na pregledu su joj lekari konstatovali da se radi o degenerativnom artritisu. Stanje joj se vremenom pogoršavalo tako da je jedva mogla da obavlja svakodnevne kućne poslove - kako sama dodaje naša sagovornica - bilo joj je teško čak i flašu da otvori.

“Tada sam čula od prijateljice za Biovital Kurkuma Kapsule sa 95% kurkuminoida, što je 20 puta snažniji efekat od kurkume u prahu. Posle četiri meseca upotrebe ovih kapsula bolovi su nestali i sada radim sve poslove u kući, ni otvaranje flaše mi ne predstavlja nikakav problem.  Preporodila sam se i nastaviću da pijem ove čarobne kapsule."

Gospođa Olgica dodaje kako su  joj kurkuma kapsule naprosto olakšale njen ulazak u šestu deceniju, a sve to zahvaljujući samo jednoj kurkuma kapsuli na dan.

Kurkuma je veoma snažan antioksidans koji ima  neverovatno jako protivupalno dejstvo I upavo iz tog razloga efikasno utiče na otklanjanje bolova u zglobovima, mišićima, kod reumatskih tegoba i artritisa. Pored poztivnog delovanja na veoma širok spektar oboljenja (kardiovaskularnih, dijabetes, loš holesterol, štitnu žlezdu i drugo) kurkuma može pozitivno delovati na alergije izazvane različitim faktorima među kojima je i polen. Biovita Original kurkuma kapsule za bolju vitalnost vašeg organizma.

alergija, artritis, reumatske tegobe, degenerativni artritis

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".