Nazovite me
Imate pitanja? Ostavite nam ime i broj telefona i mi ćemo Vas nazvati.

Mirjana Bulatović

2019. 03. 15.

Mirjana Bulatović (60) iz Beograda:

"Pre nekoliko meseci mi je jedan čuveni beogradski homeopata kvantnom dijagnostikom utvrdio prilično haotično stanje organizma i rekao: "Vi morate hitno da očistite jetru!" Ubrzo sam očistila jetru metodom doktorke Hilde Klark, a da bi se ona što pre oporavila i dovela u red, poručila sam u subotičkom Biovitalu Liver Protect."

Aparati kavntne medicine (informacione medicine) predstavljaju fascinantan doživljaj za pacijente, jer odaju veliki broj informacija za koje možda ni sami pacijenti nisu znali. Utvrđuju stanje organizma pre rođenja, za vreme rođenja, hormonski status, psihološki profil, da li ima u telu parazita, virusa, da li postoji disbalans vitamina i minerala, koji su izvori stresa...

“Za ovaj preparat, kao najbolji na našem tržištu, rekao mi je moj prijatelj, ugledni niški lekar. Kazao mi je, na osnovu nalaza krvi, da treba da ga pijem punih šest meseci. Pijem ga već treći mesec, radosno, jer osećam da mi čini dobro, a to i nalazi pokazuju. Međutim, sad je preostali deo mog organizma ljubomoran na oporavljenu jetru, pa ću ubrzo početi da koristim i Kurkuma Forte Kapsule. Znam mnogo o blagotvornom dejstvu kurkume, imam je uvek u kuhinji, ali ova u Biovitalovim kapsulama je čak dvadeset puta jača! Pa, da vidimo...”

sikavica, silimarin, liver protect, čišćenje jetre, detoksikacija, kvantna medicina
 

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".