Nazovite me
Imate pitanja? Ostavite nam ime i broj telefona i mi ćemo Vas nazvati.

Ljubica Krstić

2020. 11. 19.

Ljubica Krstić ( 80 ) knjigovođa u penziji, iz Titela.

“ Pre nekih 2-3 godine pojavili su mi se stašno jaki bolovi u mišićima nogu. Noću bi me uhvatio tako jak grč u nozi da je bilo nepodnošljivo trpeti takve bolove. U početku sam pokušala sa sintetičkim lekovima da ublažim bolove. Pošto već pijem dosta lekova za pritisak i odstranjen mi je jedan bubreg odlučila sam pokušam sa prirodnim preparatom da pomognem sebi. Pročitala sam u novinama za Biovital Original Kurkuma Forte kasule i počela da ih pijem. Nakon dve nedelje, sa jednom kapsulom na dan, grčevi su se ublažili i ređe se javljali. “ priča naša sagovornica

Poznato je da kurkuma ima izrazito lekovito dejstvo i da pomaže kod upala i bolova u mišićima, zglobovima, kod reume i artritisa. Kurkuma utiče na cirkulaciju i ima pozitivno dejstvo kod kardiovaskularnih oboljenja, doprinosi održavanju normalne funkcije srca ,jetre i imunološkog sistema

“ Pitala sam svoju doktoricu da li smem da pijem kurkumu pored lekova koje mi je prepisala – rekla je da smem jer su prirodne i imaju dobro dejstvo. Grčevi su prestali, ponekad se izjutra jave bolovi, ali uz kurkuma kapsule i kurkuma gel kremu ja u svojoj devetoj deceniji nesmetano hodam, radim u bašti i obavljam kućne poslove. Da nije kurkume ja ne bih mogla da hodam! “ dodaje gospođa Ljubica.

 

 

 

 

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".