Nazovite me
Imate pitanja? Ostavite nam ime i broj telefona i mi ćemo Vas nazvati.

Ljiljana Zubović

2016. 07. 05.

Pozitivni efekti Biovital kurkuma kapsule

Novosađanka Ljiljana Zubović, ekonomski tehničar po profesiji, dugo je patila od bolova u zglobovima, zbog koga nije više mogla da živi normalan život. Prema njenim rečima, bolovi su nekada bili toliko jaki da su je noću budili iz sna, a ujutru je sprečavali da ustane iz kreveta. Simptomi su bili naročito izraženi tokom menstrualnog ciklusa. Ljiljana je od same pojave bolova koristila različite preparate za ublažavanje simptoma, koji su na žalost samo privremeno otklonili bolove, ali se ponovo vraćali nakon izvesnog vremena. Jednog dana na preporuku svoje koleginice, koja je uspešno sanirala bolove u rukama, Ljiljana je kupila Biovital kurkuma kapsule, sačinjene od ekstrakta korena kurkume i sa 95% kurkuminoida u sebi.

Vodeći se pozitivnim iskustvom svoje koleginice, Ljiljana nikada nije sumnjala u delotvornost ovih kapsula. Nakon dvomesečne upotrebe, ona je primetila da bolovi polako postaju sve manji i manji, nije se više budila tokom noći, a jutarnje ustajanje iz kreveta je postalo mnogo lakše. Iako su je ovi pozitivni efekti veoma radovali, dobro znajući da se kurkuma često koristi za lečenje zapaljenskih procesa kod reume, očekivala je slične rezultate.

Kurkuma ima veoma raznovrsno dejstvo.

Kao antioksidans, vrši otklanjanje bolova iz zglobova, kostiju i mišića, što rezultuje njegovom većom pokretljivošću. Zbog svojih pozitivnih dejstava, kurkuma se sve češće preporučuje i kao dodatak terapiji za lečenje reumatoidnog artritisa.

Kao sredstvo za otklanjanje problema sa gastrointestinalnim traktom i raznim kožnim oboljenjima, vrši eliminaciju toksina iz organizma, popravlja krvnu sliku, smanjuje nivo holesterola i šećera u krvi.

Takođe se može koristiti i kao sredstvo za regulisanje rada štitne žlezde, za popravljanje metabolizma i kao sredstvo za podsticanje normalnog varenja i gubitka kilograma.

Da bi Biovital kurkuma kapsule ispoljile svoje pravo dejstvo, potrebno je popiti četiri pakovanja kapsula.

Ljiljana je izuzetno zadovoljna Biovital kurkuma kapsulama, jer zahvaljujući njima ponovo može da živi normalan život, bez bolova.

Prema njenim rečima, do sada je popila preporučenu dozu kapsula od četiri pakovanja, a nakon kratke pauze planira da nastavi sa njihovom daljom upotrebom.

reumatoidni reumatizan, artritis, gastrointestinalni

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".