Nazovite me
Imate pitanja? Ostavite nam ime i broj telefona i mi ćemo Vas nazvati.

LIVER PROTECT - Eržebet Keringer

2018. 08. 14.

Eržebet Keringer (75), penzionerka iz Bečeja, 35 godina provela je radeći kao trgovac. Iako je u penziji trinaest godina,  gopspođa Keringer još uvek radi u trgovini mešovite robe i tako pomaže svom zetu.

"Pre dvadeset godina imala sam operaciju na žučnoj kesi, a kasnije sam prošla i operaciju srčanog zalistka. Lekari su mi prepisali terapiju - lekove za pravilno funkcionisanje srca. Tada sam osetila bolove u predelu jetre i leđima. Kada sam otišla na konsultaciju kod lekara, ultrazvukom je utvrđeno da imam promene na jetri veličine nekoliko milimetara. Nakon tog pregleda usledio je niz drugih pregleda, a CT pregled je pokazao da se radi  o cisti na jetri.

Gospođa Eržebet je pristalica lečenja uz pomoć prirodnih preparata i lekovitih biljaka, tako da voli da otkriva njihova pozitivna dejstva na organizam. Najviše se iz tog razloga i odlučila da pije Biovital Original Liver Protect - preparat na bazi biljaka - sikavice i artičoke koji blagtvorno deluju na zaštitu, regeneraciju i detoksikaciju jetre.

"Svaki dan pijem jednu kapsulu Liver Protect-a, unazad oko tri meseca i mogu reći da se monogo bolje osećam. Nestao mi je neprijatan osećaj nadutosti i bolova. Planiram da odem na kontrolu da utvrdim kakvo je sada stanje moje jetre, mada sam gotovo sigurna  da će rezultati biti uredni i pokazati da je moja jetra u dobrom stanju. Nastavljam da pijem Liver Protect kapsule i od srca ih preporučujem svim osobama koje žele da pomognu svojoj jetri i olakšaju njen rad!"

ARTIČOKA, DETOKISIKACIJA, JETRA, SIKAVICA, SILIMARIN, CISTA NA JETRI, OSEĆAJ NADUTOSTI

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".