Nazovite me
Imate pitanja? Ostavite nam ime i broj telefona i mi ćemo Vas nazvati.

KURKUMA KAPSULA - Radmila Jelača

2018. 02. 20.

Gospođa Radmila Jelača, učiteljica u penziji, dugi niz godina suočavala se sa bolovima koje su joj uzrokovali gonatroza i osteoartritis.  Čitavih devet godina su je bolovi u kolenima ometali i onemogućavali da živi normalno. Pored toga, stanje se još više pogoršavalo – oticali su joj prsti i ruke, a bolovi u leđima su bili sve jači. Bolovi u desnom kolenu prouzrokovali su bolove i u kuku, tako da su joj lekari predložili pre dve godine operaciju kolena.

"Intenzivno sam se raspitivala kako sebi da pomognem i da barem odložim operaciju, kada sam pročitala za Biovital Original kurkuma forte kapsule. Posle dva meseca upotrebe kapsula, počela sam da osećam kako bolovi popuštaju i slabe", ističe gospođa Radmila, i dodaje kako joj se vratila životna radost, jer sada normalno hoda, sve je manje boli, mnogo mirnije može da spava . Sada može da putuje i oseća životnu energiju kao nekada, kada je bila mlađa.

Gospođa Radmila je znala od ranije da je kurkuma veoma snažan antioksidans koja ima izrazito protivupalno dejstvo i koja efikasno pomaže u otklanjanju bolova u zglobovina i mišićima. Preporučuje se kao obavezan dodatak uz terapiju - pogotovo kod reumatoidnog artitisa.

Biovital Original  kurkuma kapsule sadrže 95% aktivnog sastojka kurkuminoida što je za 20 puta jači efekat nego kada se kurkuma koristi kao začin u prahu pri čemu je iskorišćenost aktivnog sastojka kurkuminoida svega 5%. Samo jedna kapsula Biovital kurkuma kapsule vredi kao da ste pojeli 20 kašičica kurkume u prahu na dan i pored toga Vam garantuje farmaceutsku čistoću proizvoda!

Kao snažan antioksidans kurkuma efikasno pomaže u otklanjanju bolova u zglobovima, kostima, mišićima, kod reumatskih tegoba i artritisa. Dokazana su i mnoga druga pozitivna dejsta na rad štitne žlezde, poboljšanje krvne slike, kožnih oboljenja, ubrzavanje metabolizma, regulaciju lošeg holesterola i šećera u krvi i mnoga druga oboljenja. Kurkuma doprinosi poboljšanju celokupnog stanja organizma.

osteoartritis, šećer u krvi, holesterol, reuma, bol u zglobovima

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".