Nazovite me
Imate pitanja? Ostavite nam ime i broj telefona i mi ćemo Vas nazvati.

KURKUMA KAPSULA - Nevena Radelić

2016. 10. 19.

Nevena Radelić (68) iz Beograda, je imala problema sa koštanim sistemom, što joj je u velikoj meri otežavao život. Kod nje je dijagnostifikovana bolest pod nazivom koksartroza (artroza kukova). Sve artroze, pa i koksartroza spadaju u degenerativna oboljenja, koja zahvataju zglobove. Bolest se razvija veoma sporo i karakteriše ga jak bol i ukočenost usled pokretanja zahvaćenog zgloba.

Vrhunac Nevenine patnje je kulminirao onda kada je ostala nepokretna 4 meseca, zbog preloma vrata butine. Osećajući se jako nepomoćno i beznadežno, počela je da traga za nekim lekom, koji će joj pomoći da brže ozdravi, a i da istovremeno ublaži i simptome njene koksartroze.

Nakon brojnih pročitanih članaka na Internetu, saznala je za lekovitost i efikasnost kurkume u lečenju koštanih oboljenja. Tako je jednom prilikom čitajući sada već o kurkumi ukucala reč „kurkuma kapsule“ u pretraživač i na njenu veliku sreću, na prvom mestu listi pogodaka joj se pojavio naš sajt. Nije se nimalo dvoumila, odmah je naručila kapsule.

Prema njenim rečima osetila je poboljšanje već nakon dvadesetak dana redovnog kozumiranja kurkuma kapsula. Motivisana time nastavila je da ih koristi narednih 4 meseca. Njeno stanje je sada mnogo bolje: postala je pokretljivija, više se ne budi noću zbog jakih bolova, njene kosti ne reaguju na promenu vremena.

Nevena je sada srećna žena, kvalitet njenog života se značajno poboljšao, a Biovital Kurkuma kapsule preporučuje svima, koji imaju slične probleme, koje je ona nekada imala.

Izvor: Ruski Doktor 2016.08.20. - 2016.09.19.

koksatroza, artritis, reuma, bolovi u zglobovima

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".