Nazovite me
Imate pitanja? Ostavite nam ime i broj telefona i mi ćemo Vas nazvati.

KURKUMA KAPSULA - Nada Begović

2018. 08. 14.

Gospođa Nada Begović (68), penzionerka iz Beograda, po zanimanju je  nastavnik fizike, mada je svoj radni vek provela radeći kao komercijalista u jednom preduzeću.

Godinama su je mučili bolovi u kolenima  i konstatovan joj je reumatoidni artritis. Lekari sa VMA su joj predlagali operaciju,  koju je žežela da zaobiđe i zbog toga je često posećivala banje i išla na more  kako bi  joj se bolovi ublažili. Stanje bi se uvek na kratko popravilo, ali bi se kasnije bolovi vraćali i bivali još teži.

"Po preporuci svoga brata od tetke, iz Sarajeva, kupila sam časopis Ruski doktor. On je kupio Biovital Original Kurkuma Forte kapsule i počeo da ih pije. Pričao mi je koliko se bolje oseća od kako ih je pio celu zimu - mnogo je vitalniji, prehlada ga je zaobišla i bolovi su se smanjili. Sve sam to slušala u neverici."

Po nagovoru svoje ćerke, gospođa Nada se odlučila za Biovital  Original Kurkuma kapsule, znajući za lekovita dejstva kurkuminoida – mada nije verovala da će joj u tolikoj meri pomoći.

"Posle mesec dana, ne samo da me zglobovi i kolena ne bole, nego se ja psihički mnogo bolje osećam i nekako sam puna energije. Ranije sam bila podložna čestim prehladama - kad uđem u autobus od klime se prehladim, a sada mi je ojačao imunitet i prehlade više nema."

"Kada sam bila u poseti kod sestre ponela sam svoje kurkuma kapsule i dala sam i njoj da pije. Po mom povratku kući, sestra me je odmah zvala da i njoj poručim kurkuma kapsule pošto je bila oduševljena koliko joj prijaju. Biovital Original Kurkuma kapsule bih peporučila svim mojim rođacima i prijateljima!"

ZGLOBOVI, KOLENA, KURKUMA, REUMA, ARTRITIS,REUMATOIDNI ARTRITIS

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".