Nazovite me
Imate pitanja? Ostavite nam ime i broj telefona i mi ćemo Vas nazvati.

KURKUMA KAPSULA - Mirjana Tarašenko

2016. 10. 07.

Težak hod je Mirjanu Tarasenko, 83 godišnju penzionerku iz Novog Sada, prilično paralisao. Bolovi su je godinama onemogućavali da živi normalno.

Gospođa Tarasenko intenzivno se raspitivala kako sebi da pomogne, naišla je na Biovital Kurkuma Kapsule, čiji je glavni sastojak ekstrakt korena kurkume sa 95% sadržine kurkuminoida.

" Snašle su me sve moguće tegobe: desni kuk za operaciju, kolena bolna i otekla. Sve sam pokušala ne bih li sebi pomogla. Išla sam na magnete, mazala pužev gel... Ali, ni do pijace nisam mogla da odem.

Znala sam od ranije da je kurkuma snažan antioksidans koji pomaže da efikasno otklonimo bolove u zglobovima, kostima i mišićima i da pobošljava nyihovu pokretljivost. Kod reumatoidnog artitisa preporučuje se kao obavezan dodatak za terapiju.

Posle dva meseca upotrebe, odnosno potrošenog jednog pakovanja kapsula, počela sam da osećam da bolovi popuštaju. S obzirom da sam saznala da se kurkuma, zbog svojih antiupalnih svojstava, često koristi u prirodnim proizvodima protiv reume, nisam se toliko iznenadila.

Sada normalno hodam, ništa me ne boli. Svaki dan idem na pijacu, kupim šta mi treba i bez ikakvih bolova vratim se kući. Spavam mirno i najzad sam odmorna. Ne pamtim kad sam živela ovako, kao nekad kad sam bila mlađa i orna. Taj osećaj mi se polako vraća i u ovim poznim godinama veoma sam srećna zbog toga. "

Izvor: Magično Bilje 10.08.2016.

bolovi u kuku, kolena, antiupalno dejstvo, kurkuma

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".