Nazovite me
Imate pitanja? Ostavite nam ime i broj telefona i mi ćemo Vas nazvati.

KURKUMA KAPSULA - Mirjana Radulović

2017. 07. 11.

Mirjana Radulović (57) iz Bora, pre tri godine je pala, i teško povredila koleno. I pre tog pada gospođa Mirjana je imala dosta problema sa zglobovima i trpela bolove. Dugo nije mogla da se vrati u normalnu svakodnevicu pošto su joj lekari konstatovali da joj je koleno iskočilo iz ležišta i da je povredila ligamente, tetive i skočni zglob.

Gospođa Radulović je oduvek bila pristalica prirodnih preparata i zato je, kako sama ističe - kurkuma bila logičan izbor za njene tegobe. Pošto je preventiva oduvek bolja i jeftinija od samog lečenja – naša sagovornica se odlučila za Original Biovital Kurkuma kapsule sa 95% sadržine kurkuminoida. Nije se nimalo dvoumila jer je znala od ranije da kurkuma smanjuje upalne procese u organizmu i jača imunitet.

Kurkuma je efikasan atioksidans i pomaže u otklanjanju bolova u mišićima i zglobovima pri čemu povećava njihovu pokretljivost i vitalnost celog organizma. Za razliku od kurkume u prahu - Biovital Kurkuma kapsule deluju 20 puta efikasnije- samo 1 kapsula dnevno ima efekat kao da ste pojeli 20 kašikica kurkume u prahu. Kurkuma kapsule eliminišu toksine iz organizma, smanjuju nivo lošeg holesterola, poboljšavaju krvnu sliku, ubrzavaju metabolizam i mogu povoljno uticati i na štitnu žlezdu.

Već sedam godina naša sagovornica drži šećer pod kontrolom uz zdrave namirnice poput čia semenki, đumbira i cimeta, a uz Kurkuma kapsule kaže da se sada, sa 57 godina oseća mnogo vitalnije i bolje nego pre dvadeset godina. Dodatno poverenje joj je ulivalo to što je ovo proizvod koji se proizvodi u Evropskoj uniji i upisan je u bazu podataka Ministarstva Srbije.

Od kada pijem Biovital Kurkuma kapsule osećam se bolje, puna sam snage i volje i mnogo bolje spavam, a pre sam imala lagan san. Normalno se krećem i nemam bolove, čak mi ni diskus hernija, od koje patim, više ne zadaje probleme – ističe gospođa Mirjana i dodaje da će i dalje nastaviti da pije Original Biovital Kurkuma kapsule pošto su joj veoma olakšale život i učinile ga kvalitetnijim i lakšim.

 

kurkuma, bolovi u mišićima, diskus hernija, kurkuminoid, zglobovi

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".