Nazovite me
Imate pitanja? Ostavite nam ime i broj telefona i mi ćemo Vas nazvati.

KURKUMA KAPSULA - Milica Pavlović

2017. 02. 21.

"Uz kurkuma kapsule spavam mirno, bez bolnih trzavica."

Gospođu Milicu Pavlović, penzionerku  iz Smedereva, već godinama muče ozbiljni problemi sa kičmom.
Lekari u Francuskoj, gde je nekada živela i radila, su joj uspostavili dijagnoze artritisa i osteoporoze.
Kada je otišla u penziju, vratila se u Srbiju i kako kaže došla je u situaciju da bukvalno nije mogla da hoda.
Još su joj doktori u Francuskoj konstatovali da je njenom stanju doprineo težak rad u životu. Naime, ceo radni vek provela je radeći stojeći posao što je ostavilo  posledice na njen organizam.

Gospođa Pavlović je mnogo verovala savetima francuskog lekara I pošto on nije bio pristalica prirodnih preparata, nije ih ni pila.
Tek kada se krajem prošle godine vratila u Smederevo, čula je za Biovital Kurkuma Forte kapsule, čiji je glavni sastojak ekstrakt korena kurkume sa 95% kurkuminoida.

"Rešila sam da ih probam i pokušam da saniram bol. Poverenje mi je naročito ulivalo to što je ovo verifikovan proizvod koji se proizvodi u Evropskoj uniji. Posle dva meseca upotrebe, počela sam da osećam kako bolovi popuštaju", napominje gospođa Milica i dodaje kako se intenzitet bolova smanjio što ju je jako obradovalo, ali je nije iznenadilo, pošto se kurkuma često koristi u prirodnim proizvodima protiv reume, naročito zbog svojih antiupalnih svojstava.

Poznato je da je kurkuma snažan antioksidans koji efikasno pomaže u otklanjanju bolova u zglobovima i mišićima. Poboljšava njihovu pokretljivost i  zbog toga je preporučuju kod reumatidnog artritisa kao neizostavnu terapiju. Takođe, eliminiše toksine iz organizma, poboljšava krvnu sliku, smanjuje nivo holesterola I šećera u krvi, reguliše metabolizam, podstiče mršavljenje, pozitivno deluje na rad štitne žlezde, i kod kožnih oboljenja.

Gospođa Pavlović je do sada popila četiri pakovanja Biovital Kurkuma forte kapsula, što je  preporučena količina i ističe : "Bolovi su znatno blaži i ređi , a često mi se dešava da na njih i zaboravim, što ranije nije bilo moguće. Takođe, dodaje i da se sada normalno kreće, što joj je najvažnijeNoću spava mirno bez bolnih trzavica.
"Sada ću da napravim kratku pauzu, pa nastavljam da uzimam ovaj vrhunski proizvod", dodaje naša sagovornica.

vrhunski proizvod, ublažavanje bolova, reuma, artritis, osteoporoza

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".