Nazovite me
Imate pitanja? Ostavite nam ime i broj telefona i mi ćemo Vas nazvati.

KURKUMA KAPSULA - Brankica Šajin

2016. 12. 01.

Dugo vremena Brankica Šajin iz Kačareva osećala je posledice trgovačkog posla koji je obavljala ceo radni vek. Hladnoća i dugo stajanje ostavili su tragove na kičmi, tako da su bolovi postali deo njene svakodnevice.

Kolena su joj oticala i otežavala normalno kretanje, a zbog slabe cirkulacije u krvi, noge i ruke su joj, kako kaže, trnule i danju i noću. Pati i od povišenog šećera već dugo godina.

"Osećala sam se umorno i slabo. Svaki dan sam se kljukala tabletama protiv bolova. Sve mi je bilo naporno. Onda sam pročitala da kurkuma efikasno smanjuje ove tegobe. Uzela sam Biovital kurkuma kapsule čiji je glavni sastojak ekstrakt korena kurkume 95% sadržine kurkuminoida, za razliku od drugih sličnih proizvoda koji sadrže samo 5% glavnog sastojka kurkume. Već nakon dve nedelje osetila sam poboljšanje. Bolovi su bili sve blaži. Nakon dvomesečne terapije , uz Biovital kurkuma kapsule smanjila sam količinu lekova protiv bolova, a kako je vreme prolazio, širio se broj poslova koje mogu da uradim", priča naša sagovornica.

Kurkuma povoljno i blagotvorno  deluje na sve organe u a našem organizmu, a najbolje rezultate postiže kod reumatskih oboljenja. Pomaže da efikasno otklonimo bolove u zglobovima, kostima i mišićima i povećava njihovu pokretljivost. Kurkuma se često preporučuje za reumatoidni artitis, kao obavezni dodatak uz terapiju, baš zbog svojih antiupalnih svojstava. Njena efikasnost dokazana je u brojnim istraživanjima.

Kurkumin – glavni aktivni sastojak u kurkumi efikasno ublažava jutarnju ukočenost i otoke na zglobovima.

"Kosti me mnogo manje bole. Živnula sam, oporavila se. Gotovo da sam bila zaboravila šta znači normalan život", ističe gospođa Šajin i konstatuje:  "sada sam dobro, nastavljam da pijem Biovital kurkuma kapsule, što preporučujem svima koji imaju slične tegobe."

Izvor: Magično Bilje 10.12.2016. Broj: 137

kurkuma, umor, povišen šećer, slaba cirkulacija

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".