Nazovite me
Imate pitanja? Ostavite nam ime i broj telefona i mi ćemo Vas nazvati.

KURKUMA KAPSULA - Branka Stanisavljević

2018. 09. 21.

Gospođa Branka Stanisavljević (70), iz Pančeva, medicinska sestra u penziji - nekada je radila na odeljenju kardio – hirurgije na Dedinju. Obolela je od dijabetesa pre 36 godina. Od tada koristi terapiju insulinom.

"Noge su me bolele, otežano sam se kretala. Dijabetes je uticao i na pojavu bolova i ukočenosti u kukovima. Ranije sam čitala dosta o kurkumi i počela sam da koristim kurkumu u prahu kao začin. Kada sam čula za ekstrakt kurkume u kapsulama – Original Kurkuma Forte koji sadrži čak 95% kurkuminoida odlučila sam da ih pijem. Nakon nekog vremena osetila sam pozitivno dejstvo kurkume - mnogo lakše se krećem, ne zamaram se toliko brzo kao pre i mnogo sam okretnija. Kurkuma kao dodatak mojoj terapiji za dijabetes utiče da mi nivo šećera u krvi bude pod kontrolom. Ono što bih još pomenula - primetila sam da mi je imunitet ojačao. Ranije sam i preko leta bila prehlađena, a sada neman takve tegobe i mnogo sam vitalnija" - priča gospođa Branka i dodaje kako je po njenoj preporuci i njen bratanac počeo da pije Original Kurkuma Forte Kapsule, a i ona će nastaviti da ih pije jer joj pomažu i olakšavaju svakodnevne aktivnosti.

Kurkuma je jedan od najmoćnijih prirodnih lekova, koja poseduje snažno antioksidativno, protivupalno, antivirusno, antibakterijsko, protivgljivično i antikancerogeno delovanje. Zbog toga ne čudi činjenica da se ekstrakt kurkume koristi za prevenciju i lečenje širokog spektra bolesti.

ZGLOBOVI, REUMA, KURKUMA, ARTRITIS, BOLOVI, DIJABETES

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".