Nazovite me
Imate pitanja? Ostavite nam ime i broj telefona i mi ćemo Vas nazvati.

Gordana Antonijević

2018. 06. 14.

Gospođa Gordana Antonijević iz Beograda podelila je sa nama svoje iskustvo vezano za Original Biovital Liver Protect kapsule.

"Od kada sam počela  da pijem 1 kapulu dnevno Biovital Liver Protect preparata, nestao mi je neprijatan osećaj nadimanja, osećam se nekako drugačije i bolje" ističe gospođa Gordana i dodaje kako je  i njenoj snaji - koja inače ima povišen šećer u krvi - jetra sada u mnogo boljem stanju od kada pije Original LiverProtect.

Hroničan umor, depresija, česte glavobolje, nesanice, promene raspoloženja, težak PMS, probavne tegobe (nadutost, mučnina, zatvor) mogu biti simptomi oštećenja ili disfunkcije jetre. To su važni znakovi da s jetrom nije sve kako treba, no često ih ne doživljavamo kao alarm. Jetra je kompleksan organ i ima ulogu ne samo centralnog laboratorija organizma, nego je i važna komponenta našeg obrambenog sistema. Oštećenja jetre imaju uticaj na sve organske sisteme u organizmu. Znaci bolesti jetre zavise o stepenu oštećenja i to su više prisutni što je bolest više uznapredovala.

Kombinacija silimarina i artičoke pogodna je kao dodatak ishrani za osobe sa poremećajima funkcije jetre. Silimarin i artičoka se preporučuju osobama sklonim alkoholizmu, kod svakodnevne konzumacije veće količine lekova - jer imaju snažno antioksidantno dejstvo i štite organizam od slobodnih radikala i ostalih štetnih materija.

Ako očistite svoju jetru- očistićete ceo svoj organizam!

 

JETRA, NADIMANJE, MASNA JETRA, SILIMARIN, ARTIČOKA, DISFUNKCIJA JETRE

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".