Nazovite me
Imate pitanja? Ostavite nam ime i broj telefona i mi ćemo Vas nazvati.

Dragoslav Ljuca

2017. 03. 08.

Dragoslav Ljuca, nekada čuveni košarkaški sudija, koristi kapsule moćne biljke i oseća se odlično.

Savremena nauka, kao i tradicionalna medicina, visoko cene kurkumu. Lekovitost kurkume ajurveda (indijska medicina) objašnjava time što ljut ukus ove biljke ubija klice i parazite, uništava naslage sluzi, masti, lepljive toksine, podstiče krvotok i kompletan metabolizam. Uopšte, indijska medicina kurkumu smatra jednim od najmoćnijih prirodnih sredstava, a naučna istraživanja potvrđuju da je kurkuma pravo prirodno čudo, korisno protiv raznih zdravstvenih problema, i to vrlo ozbiljnih, kao što su kancer i Alchajmerova bolest. U kombinaciji sa karfiolom, može da spreči pojavu raka prostate i zaustavi njegovo napredovanje. Smanjuje rizik od nastanka leukemije. Kurkuma povoljno utiče na rad štitne žlezde, reguliše metabolizam, umiruje upalne procese, podstice mršavljenje. Za lekovitost kurkume saznao je i Dragoslav Ljuca, nekada čuveni košarkaški sudija, koji je počeo da je uzima na nagovor prijatelja čiji se otac odlično oporavio posle operacije na srcu.

"Nisam imao neke posebne tegobe, ali saznavši za sve blagodeti ove biljke, rešio sam da je uzimam. Odgovaralo mi što je u kapsulama, jer se lako konzumira. Uzeo sam Biovital Kurkuma kapsule čiji je glavni sastojak ekstrakt korena kurkume sa 95% sadržine kurkuminoida, za razliku od drugih sličnih proizvoda koji sadrže samo 5% glavnog sastojka kurkume", priča naš sagovornik. Ovaj proizvod preporučio je i prijatelju koji ima problem sa kolenima. "Obojica se osećamo mnogo bolje. Imam više energije i snage, a mom prijatelju bolovi su mnogo blaži", ističe gospodin Ljuca i zaključuje: "Pristalica sam biljnih preparata i smatram da oni mogu mnogo da doprinesu zdravlju, kao što su meni pomogle Biovital Kurkuma kapsule."

biljni preparati, kurkuma, kurkuminoid, metabolizam, upalni procesi

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".