Nazovite me
Imate pitanja? Ostavite nam ime i broj telefona i mi ćemo Vas nazvati.

Damjanka Vujić

2018. 05. 16.

Naša sagovornica - gospođa Damjanka Vujić , penzionerka iz Kule ima 77 godina. Trideset pet godina radila je stojeći posao u štofari, što je ostavilo traga na njeno zdravlje i sve češće su se javljali bolovi u nogama i zglobovima. Ustajanje iz kreveta nakon buđenja bilo je bolno i uz pomoć štapa.

"Kada sam pre nekoliko meseci počela da pijem Biovital-Original kurkuma Forte kapsule, stanje mi se od tada mnogo poboljšalo. Mnogo lakše sada ustajem i ne koristim štap. Nekada sam dva puta mesečno posećivala lekara zbog tegoba koje mi je uzrokovao povišen pritisak, a sada mi se krvni pritisak normalizovao i više ne varira. Pritisak mi je sada 130/80- kao kada sam bila dosta mlađa."

Gospođa Damjanka je srećna i ponosna baka – ima osmoro praunučića koje sa zadovoljstvom vodi u vrtić.

"Oduševljena sam - toliko mi prijaju kurkuma kapsule, osećam se mnogo lakše, tako da ću nastaviti i dalje da ih pijem i preporučujem ih svim mojim prijateljima!"

Aktivni lekoviti sastojak u kurkumi se naziva kurkumin koji ima snažno antioksidativno, protivupalno, antivirusno, antibakterijsko, protivgljivično i antikancerogeno dejstvo, pa se veoma često koristi u prevenciji i lečenju raznih oboljenja. Kliničke studije su pokazale da kurkumin može ublažiti bolove u zglobovima, koji se javljaju kao posledica reumatskog artritisa. Pomaže kod jutarnje ukočenosti, povećanje sposobnosti dužeg hodanja i smanjenja otečenosti zglobova. Pozitivno deluje na kardiovaskularna oboljenja i povišen krvni pritisak.

Biovital Original  Kurkuma kapsule sadrže 95% aktivnog sastojka kurkuminoida što je za 20 puta jači efekat nego kada se kurkuma koristi kao začin u prahu, pri čemu je iskorišćenost aktivnog sastojka kurkuminoida svega 5%. Samo jedna kapsula Biovital Kurkuma kapsule vredi kao da ste pojeli 20 kašičica kurkume u prahu na dan i pored toga Vam garantuje farmaceutsku čistoću proizvoda!

reuma , bolovi u zglobovima, artritis, zglobovi

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".