Nazovite me
Imate pitanja? Ostavite nam ime i broj telefona i mi ćemo Vas nazvati.

Femi Balans

Olakšavanje ženskih tegoba u PMS-u i menopauzi

badge
badge
badge
badge

 

Original Femi Balans - Dodatak ishrani na bazi ekstrakta kantariona, ekstrakta limunske trave i ekstrakta ploda konopljike namenjen ženama za očuvanje zdravlja reproduktivnih organa i uspostavljanju balansa kod PMS-a i menopauze

KANTARION - ublažava simptome depresije zahvaljujući aktivnoj komponenti- hipericinu. Poboljšava i stabilizuje raspoloženje i preporučuje se ženama sa predmenstrualnim sindromom (PMS), kod privremenih, lakih depresija i menopauzi.

KONOPLJIKA – se već vekovima koristi za regulaciju menstrualnih poremećaja. Biljni sastojci konopljike deluju na hipotalamus i hipofizu koje regulišu ostale hormone u organizmu. Dovodi do uspostavljanju ravnoteže u stvaranju estrogena i progesterona. Ima važnu ulogu u regulisanju hormona plodnosti. 

LIMUN TRAVA – ima antiseptički i antiinflamatorni efekat a pored toga deluje blago sedativno jer ublažava nervozu i utiče na opuštenost organizma. Utiče na normalizaciju rada srca - tzv „lupanje srca“, otklanja teskobu, pomaže kod zujanja u ušima, smanjuje glavobolju i bolove u stomaku.

 


2 mesečna terapija samo za 1.980 RSD
4 mesečna terapija samo za 3.560 rsd
Najveća doza ekstrakta u jednoj kapsuli
100% prirodan - BEZ aditiva
Samo 1 kapsula na dan
Farmaceutska čistoća

Naručite naš proizvod

Naručivanje
0

Naručivanje - Dostava je besplatna

1 kutija = 2 mesečna terapija
2 mesečna terapija za 1980,- RSD umesto 2280,- RSD (uštedite 300,- RSD)
1980.00 RSD
2 kutije = 4 mesečna terapija
4 mesečna terapija za 3560,- RSD umesto 3960,- RSD (uštedite 400,- RSD)
3560.00 RSD
3 kutije = 6 mesečna terapija
6 mesečna terapija za 5340,- RSD umesto 5940,- RSD (uštedite 600,- RSD)
5340.00 RSD
Pogledajte Naše akcijske ponude!
Dalje

U polje za količinu upišite broj, koliko paketa želite da naručite. Nakon toga dajte Vaše podatke i zatim kliknite na Naručivanje.
Naručite odmah sa besplatnom dostavom!

Proizvodi Količina Cena
Korpa je prazna.
Usluga transporta 0 RSD
Ukupno 0 RSD
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".