Femi Balans

Olakšavanje ženskih tegoba u PMS-u i menopauzi

badge
badge
badge
badge
Femi Balans

Original Femi Balans - Dodatak ishrani na bazi ekstrakta kantariona, ekstrakta limunske trave i ekstrakta ploda konopljike. 

  • ublažava menstrualne tegobe
  • utiče na stabilizaciju ciklusa
  • ublažava PMS simptome (glavobolja, opšta slabost, promena ponašanja, razdražljivost)
  • prirodno reguliše i stabilizuje ženski hormonalni ciklus
  • na PRIRODAN način reguliše balans između estrogena i gestagena
  • stabilizuje neredovnu menstruaciju
  • smanjuje nadutost i osetljivost grudiu periodu PMS-a
  • ublažava simptome menopauze (nesanica, promene raspoloženja, valunge)

Ne dozvolite da Vam „ženski problemi“ utiču na kvalitet života, oslobodite ih se prirodnim putem!


Samo 1 kapsula na dan
100% prirodan preparat
BEZ aditiva
Farmaceutska čistoća
1 kutija = 2 mesečna terapija
Nazovite me
Imate pitanja? Ostavite nam ime i broj telefona i mi ćemo Vas nazvati.

 

Original Femi Balans - Dodatak ishrani na bazi ekstrakta kantariona, ekstrakta limunske trave i ekstrakta ploda konopljike namenjen ženama za očuvanje zdravlja reproduktivnih organa i uspostavljanju balansa kod PMS-a i menopauze

KANTARION - ublažava simptome depresije zahvaljujući aktivnoj komponenti- hipericinu. Poboljšava i stabilizuje raspoloženje i preporučuje se ženama sa predmenstrualnim sindromom (PMS), kod privremenih, lakih depresija i menopauzi.

KONOPLJIKA – se već vekovima koristi za regulaciju menstrualnih poremećaja. Biljni sastojci konopljike deluju na hipotalamus i hipofizu koje regulišu ostale hormone u organizmu. Dovodi do uspostavljanju ravnoteže u stvaranju estrogena i progesterona. Ima važnu ulogu u regulisanju hormona plodnosti. 

LIMUN TRAVA – ima antiseptički i antiinflamatorni efekat a pored toga deluje blago sedativno jer ublažava nervozu i utiče na opuštenost organizma. Utiče na normalizaciju rada srca - tzv „lupanje srca“, otklanja teskobu, pomaže kod zujanja u ušima, smanjuje glavobolju i bolove u stomaku.

 

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".