Nazovite me
Imate pitanja? Ostavite nam ime i broj telefona i mi ćemo Vas nazvati.

Smanjite upalu i vodite računa o svojoj crevnoj flori

2023. 09. 12.

Poslednjih godina naučnici su jasno utvrdili da većina upalnih tegoba nastaje u našim crevima.

Usled uništavanja bakterija crevne flore, loše svarena hrana ili bakterije dospevaju na drugu stranu crevnog zida, u telo i tu nastaje zapaljenje.

 

Ovo abnormalno stanje (disbioza) stvara dodatne sekundarne upale u našem telu. Oni mogu dovesti do upale zglobova ili kože, ali štetni efekti mogu doći i do nervnog sistema, gde mogu izazvati ozbiljna oštećenja. (npr. Parkinsonova bolest ili Alchajmerova bolest). Međutim, ne moramo da se zadovoljimo time. Dobro je znati da kvalitet našeg života, naše zdravstveno stanje, naše emocije i naša snaga zavise od preovlađivanja ZDRAVIH BAKTERIJA u našem telu ili štetnih bakterija. Dok antibiotici, uticaji životne sredine i stres uništavaju našu crevnu floru, možemo da uradimo stvari da zamenimo korisne bakterije u našoj crevnoj flori.

 

Isprobajte Grapefruit ANTIOXIDANT odmah!
- Ekonomično pakovanje od 50 ml!!!!
>>>>> kliknite ovde <<<<<

Danas znamo da naše zdravlje, energiju i imuni sistem obezbeđuju korisne bakterije naše crevne flore.  Ako počnu da umiru, onda se na njihovom mestu razmnožavaju štetne bakterije koje mogu biti uzročnici bezbroj bolesti. Zato je važno da stalno zamenjujemo esencijalne, korisne bakterije za naše telo. Kako? Redovnim konzumiranjem probiotičke hrane možete se pobrinuti za svoje KORISNE CREVNE BAKTERIJE. To su npr. jogurti sa živom florom, kiseli kupus ili kiseli krastavci. Problem sa njima je, međutim, što moramo da jedemo mnogo ovih namirnica svaki dan da bismo uživali u njihovim efektima.

Ako ste više zainteresovani za metod koji može efikasno da smanji upalu i podrži vašu crevnu floru sa samo 1 minutom dnevno, onda su Bovital Kurkuma kapsule i Ekstrakt semenki grejpfruta pravo rešenje za vas!

Isprobajte Kurkuma kapsule odmah!!!
>>>>> kliknite ovde <<<<<

 

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".