Nazovite me
Imate pitanja? Ostavite nam ime i broj telefona i mi ćemo Vas nazvati.

Lekovito dejstvo grejpfrut kapi

2023. 10. 04.

 Kapi od semena grejpfruta mogu doprineti očuvanju našeg zdravlja uz mnogo mogućih blagotvornih efekata. Potrebne su dalje studije i naučni dokazi da bi se jasno dokazali korisni efekti semenki grejpfruta i dijetetskih suplemenata napravljenih od njih, ali mnoge obećavajuće potencijalne prednosti pripisuju se citrusnom voću bogatom vitaminima.                         

Da vidimo kakvi su ovi efekti!

  1. Antibakterijski efekat: Ekstrakt semena grejpfruta može efikasno da se bori protiv bakterija i drugih patogena.

  2. Jačanje imunog sistema: Prirodni sastojci u ekstraktu semena grejpfruta, kao što su vitamin C i antioksidansi, mogu pomoći u jačanju imunološkog sistema i povećanju otpornosti na bolesti.

  3. Anti-inflamatorni efekti: Ekstrakt semena grejpfruta može imati antiinflamatorne efekte koji mogu pomoći u lečenju artritisa i drugih inflamatornih stanja

  4. Lečenje problema sa varenjem: Kapi od grejpfruta mogu pomoći u lečenju gastrointestinalnih problema kao što su nadimanje, dijareja i zatvor.

Isprobajte Grapefruit ANTIOXIDANT odmah!
- Ekonomično pakovanje od 50 ml!!!!
>>>>> kliknite ovde <<<<<
 

 

Aktivni sastojci semena grejpfruta:

Ekstrakt semena grejpfruta sadrži mnoge komponente koje mogu doprineti održavanju našeg zdravlja!

 

1. Naringin: Ovaj flavonoid je najvažnija komponenta ekstrakta semena grejpfruta. Ima antibakterijska, antivirusna, antiinflamatorna i antioksidativna svojstva.

2. Limonoidi: Ova jedinjenja su takođe antioksidansi i koriste se za jačanje imunološkog sistema.

3. Vitamin C: Vitamin C koji se nalazi u ekstraktu semena grejpfruta može pomoći u jačanju imunološkog sistema i promovisanju zdrave kože i tkiva.

4. Flavonoidi: Flavonoidi koji se nalaze u ekstraktu semena grejpfruta, kao što su hesperidin, kvercetin i rutin, imaju snažna antioksidativna svojstva i mogu pomoći u prevenciji kardiovaskularnih bolesti.

5.Terpenoidi: Ova jedinjenja su takođe važna za jačanje imunološkog sistema i mogu pomoći u lečenju artritisa i drugih inflamatornih stanja.


 

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".