Nazovite me
Imate pitanja? Ostavite nam ime i broj telefona i mi ćemo Vas nazvati.

Kurkuma pomaže kod depresije

2017. 04. 28.

 

Depresija je stanje koje se manifestuje kao poremećaj raspoloženja praćeno mnogobrojnim simptomima.

Kako prepoznati znakove depresije :

- Umor i smanjena energija

- Bezvoljnost i loše raspoloženje duži period      

- Osećaj praznine i krivice

- Negatine misli , o samoubistvu

- Razdražljivost, nemir i  nesanica

- Loša koncentracija i osećaj bespomoćnosti

U današnjem modernom svetu, depresija je česta pojava koju ne treba zanemarivati. Uz pravilan pristup i lečenje blažeg oblika depresije- osobe mogu voditi normalan i zdrav način života. U težim slučajevima neophodna je ogromna podrška sredine i stručni tretman od strane lekara. Kurkuma se pored mnogobrojnih svojih pozitivnih dejstava uspešno pokazala i u lečenju depresije. Njeno dejstvo se pokazalo mnogo bolje od sintetičkih lekova koji imaju razne nuzpojave kao što su omamljenost, otežano disanje, krvarenje u želucu i mnogi drugi. Kurkuma pak nema nikakva neželjena dejstva.

NAPRAVITE SEBI LIMUNADU OD KURKUME! Pomašajte sledeće sastojke i uživajte u dobrom raspoloženju : 2 kašike kurkume u prahu ili sveže narendane, 4 šolje gazirane ili obične vode, sok od 1 limuna ili limete, 4 kašike šećera, meda ili stevije, sok od 1 narandže po izboru.

►►►Isprobajte Kurkuma Kapsule i zaustavite bol u zglobovima!

kurkuma, depresija, lečenje depresije, simptomi depresije

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".