Nazovite me
Imate pitanja? Ostavite nam ime i broj telefona i mi ćemo Vas nazvati.

Eliminišite toksine iz organizma

2021. 08. 13.

Svakodnevno je naš organizam izložen uticaju štetnih materija- toksina. Oni u organizam dospevaju iz okoline- iz vazduha, iz hrane koju jedemo, vode, lekova, alkohola, duvana..  Ako konstantno osećate umor, malaksalost, apatiju, ne spavate dobro znači da je vašem organizmu neophodno čišćenje.

Telo šalje alarm

Ako se organizam ne čisti i ne oslobađa od toksina tada se njegovi adaptacioni resursi iscrpjuju i on prestaje da se nosi sa svojim “ obavezama”. To dovodi do stanja u kome se osećamo stalno umorno, osećamo opštu slabost, glavobolju, malaksalost, razdražljivost. Neretko uz takvo stanje organizma pojavljuje se nezdrava boja lica, opuštena i suva koža, lomljiva kosa koja opada, krhki nokti..

Šta učiniti?

Danas postoji mnogo načina za izbacivanje toksina iz organizma. Svaki ima svoje pozitivne strane ukoliko je i naučno dokazan. Priroda nudi čitavu paletu lekovitih biljaka kojima je čišćenje organizma moguće postići. Za čišćenje creva mogu se koristiti ovsene ili ječmene mekinje. Jetra se najefikasnije čisti uz pomoć gujine trave- sikavice ( lat. Silybum marianum), kantariona, šipka, smilja, brusnice, koprive, maslačka, kurkume.. Za bubrege je efikasan koren šipka, laneno seme, cvetovi lipe, zove, kamilice, listovi maline, brusnice, stabljike majorana. Pre početka bilo kakvog čišćenja svakako se savetuje konsultacija sa lekarom ili farmaceutom da bi se izbegle eventualne kontraindikacije.

 ►►► Isprobajte Liver Protect za REGENERACIJU i ČIŠĆENJE jetre

 

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".