BioACTIVE Collagen Max6000 COMPLEX

 

USKORO STIŽE!!!

 

badge
badge
badge
badge

Nazovite me
Imate pitanja? Ostavite nam ime i broj telefona i mi ćemo Vas nazvati.

BioACTIVE COLLAGEN Max6000 COMPLEX
Dodatak ishrani na bazi bioaktivnih KOLAGEN PEPTIDA, GLUKOZAMINA, HONDROITINA, MSM-a, Vitamina C i Vitamina D3 namenjen koštano-mišićnom sistemu..

 

Namena proizvoda:

> KOLAGEN je najzastupljeniji protein u ljudskom organizmu i čini preko 25% proteina. BIOAKTIVNI PEPTIDI kolagena za razliku od običnog hidrolizovanog kolagena vrše direktnu stimulaciju hondrocita i dovode do regeneracije HRSKAVICE.

Kolagen može doprineti:

  • stimulisanju stvaranja hrskavice,
  • boljoj elastičnosti i hidrataciji kože,
  • elastičnosti arterija,
  • čvrstini noktiju i bržem rastu kose i
  • održavanju dobre crevne flore.

> GLUKOZAMIN je gradivna komponenta hrskavice. Ima povoljne efekte na očuvanje i održavanje optimalne funkcije hrskavice i zglobova i to normalizujući funkciju hondrocita (ćelija hrskavice).

> MSM ima i znatan uticaj na smanjenje upalnih i bolnih procesa u zglobovima a ujedno predstvlja i izvor sumpora. MSM može doprineti zdravoj mišicnoj funkciji, boljoj pokretljivosti zglobova.

> HONDROITIN-SULFAT je glavna komponenta hrskavice, konstruktivni sastojak proteoglikana koji obezbeđuje mehanička i elastična svojstva hrskavice. Deficit hondroitin-sulfata u hrskavici je povezan sa pojavom osteoartritisa.

> Vitamin D je liposolubilni vitamin koji doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema i normalnoj apsorpciji/iskorišćenju kalcijuma i fosfora kao i održavanju normalnih kostiju i zuba. Sadrži 50 µg vitamina D3 što odgovara 2000 IU.

> Vitamin C doprinosi normalnom formiranju kolagena neophodnom za normalnu funkciju kostiju i zglobne hrskavice.

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".